• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Протести срещу съдиите, освободили предсрочно Джок Полфрийман

Протести срещу съдиите, освободили предсрочно Джок Полфрийман

/КРОСС/ Продължават реакциите срещу предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман. Тази сутрин младежката организация на ВМРО поиска от Висшия съдебен съвет дисциплинарно производство срещу съдиите, постановили освобождаването.

Тази сутрин младежите от ВМРО внесоха искане във ВСС, в което настояват да бъде извършена проверка на съдебния състав, постановил предсрочното условно освобождаване на Джок Полфрийман.

Младежите имат съмнения в безпристрастността на състава и по тази причина искат да стане ясно дали това решение е повлияно от външни фактори.

Според представителите на ВМРО, ако се установи нарушение, би следвало да се образува производство и съдиите да понесат отговорност за своето решение.

От 11 ч от партия "Атака" също организират протест срещу предсрочното освобождаване на Протести срещу съдиите, освободили предсрочно Джок Полфрийман.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

PrastoveteMU

24 септ. 2019 | 13:37 съдийка от състава пуснал убиеца: Бойко лично се обади, той и Калпакчиев ни смазаха, за да подпишем Тогава Калпакчиев извадил телефона си, обадил се и след малко им го дал с думите: Слушайте Отсреща бил лично премиерът, който бил ядосан, че го занимават с проблем, по който вече се е разпоредил . Пускайте Джок, говорил съм за него с Морисън (премиерът на Австралия бел.ред.) и с Джонсън. Кралицата (Елизабет тя е кралица и на Англия, и на Австралия) няма да ме приеме, докато го държим в затвора. Няма да обърквате държавната политика, заради някакъв един убит българин. Пускайте го, и да не повтарям били думите на Бойко. После Калпакчиев, който е близък с премиера, покрай психо десните, обяснил че и да не подпишат, ще назначат други съдии и те ще подпишат. А те двете отиват на трудовата борса.

24.09.2019 15:24:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.