• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Самолечение със звук и вибрация

Самолечение със звук и вибрация

/КРОСС/ Популярната народна певица Поли Паскова, която подготвя 14-ти самостоятелен музикален албум, ще представи чудесата на българския фолклор и силата на българския дух със "САМОЛЕЧЕНИЕ СЪС ЗВУК И ВИБРАЦИЯ" или "Лечебната сила на БЪЛГАРСКИЯ фолклор". Събитието е на 7 април от 18 ч. в зала Мати Д на НДК.
Българската народна певица вярва, че всеки от нас може сам да излекува тялото си, още повече, че за това спомага и преходът на Земята към 4-то измерение, носещ промени, които рефлектират върху физиологическите и биологични системи на живите организми. Незнанието и непознаването на техники за овладяване на тази енергия води до образуване на негативно поле във всяка материя, което прераства в поредната болест. Във връзка с това, певицата Поли Паскова е убедена, че духовната криза е много по-силен катализатор на негативните емоции отколкото материалната такава в нашето съвремие. Духовното невежество при повечето хора води до физическите заболявания, а те се лекуват и изцеряват не само, чрез прием на лекарства, а основно с помощта на силата на песните, мелодиите и текстовете на българската фолклорна традиция.

Според Поли Паскова всеки човек е "отделна вселена" и сам може да намери ключа за самолечение и развитие. След предаването на Гала "На кафе", където бяха интервюирани множество излекувани българи по време на концертите й, чудесата продължават да се случват. Певицата твърди, че болестите, които ни връхлитат, идват от самите нас и че всяка емоция и всеки музикален тон рефлектират върху даден орган в човешкото тяло.
На 7 април 2016 г. в зала Мати-Ди, по време на беседата, Поли Паскова ще онагледи и демонстрира техники със звук и вибрация за самолечение и за преобразуване на отрицателната енергия в положителна емоция. Ще присъстват и хора, чудодейно излекувани по време на нейните концерти.
В програмата на събитието ще има и кратка лекция за лечебната сила на храната ще изнесе Яна Данаилова, PR на "Българско вегетарианско общество". Тя ще сподели своя дългогодишен опит за това как със силата на добрата храна може да подобрим своето здраве и да си гарантираме жизнен тонус, положителна енергия, успешно дълголетие.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.