• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Още една дама на финал в „Ръкописът”

Още една дама на финал в „Ръкописът”

/КРОСС/ Полина Велева и нейният роман „Тъмна светлина" продължават към финала на литературното шоу „Ръкописът". Това стана ясно снощи, когато бе излъчен третият епизод на реалити формата на БНТ. Така съотношението на финалистите в „Ръкописът" до момента е 2:1 в полза на дамите, след като Георги Бърдаров и Светозара Давидкова си осигуриха място в предишните два епизода.

Третата финалистка в състезанието на ръкописите е завършила журналистика в Шуменския университет, и успя в края на епизода да победи конкурентката си Златина Бахова. „Наистина не очаквах, че ще се класирам на финала. Наясно съм, че оттук насетне в това състезание ще става все по-трудно. Малко ми е тъжно за хората, с които се разделяме, защото те са много талантливи, всеки един от тях е прекрасен - една различна вселена", каза Полина в първото си интервю за сутрешния блок „Денят започва с култура" на БНТ.

Полина Велева е завършила журналистика в Шуменския университет, има и магистърска степен по „Рекламна комуникация" в Нов български университет. За себе си казва, че е човек, когото „срещнете ли веднъж, не може да не забележите. Дали заради нетрадиционния начин на обличане, цветната коса или факта, че почти никога не млъквам. Сарказмът е вторият ми език...", споделя тя.

В трети епизод на „Ръкописът" нови 12 участници се състезаваха помежду си за място във финала. Това бяха Пламен Колев, Ралица Ковачева, Магдалена Маринова, Силвия Чалъкова, Полина Велева, Александър Джоганов, Радослав Веселинов, Петя Иванова, Антон Оруш, Златина Бахова и Цветко Копчев.

Те се срещнаха с известния български актьор Захари Бахаров и чуха негова история, свързана с Московския кинофестивал. С нея беше свързана и задачата им. Още две предизвикателства - посещение в бежански лагер и в приют за кучета - определиха развоя на събитията в епизода.

Решаващата битка между Полина Велева и Златина Бахова бе традиционната „среща в асансьора", където този път двете трябваше да представят дебютните си романи в рамките на 60 секунди пред издателя Йордан Антов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.