• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Стефан Данаилов представя ''Романът на моя живот'' в Стара Загора

Стефан Данаилов представя ''Романът на моя живот'' в Стара Загора

/КРОСС/ 140 библиотеки и читалища в Старозагорска област ще получат екземпляр от мемоарната книга на Ламбо.

„Отдавна ме канят да напиша книга за моя живот. Дълго отлагах, защото смятах, че има достатъчно време пред мен“. Това  сподели Стефан Данаилов на срещата си със старозагорските медии преди представянето на книгата му тази вечер в операта в града. В срещата участва и заместник-председателят на ПГ на БСП Драгомир Стойнев: „Стефан Данаилов е моят Мастер в политиката. Човекът, който ме държеше за ръката, когато за първи път стъпих в парламента.

Поправял ме е, критикувал ме е, но най-вече ме насърчаваше. За мен Ламбо е един от най-искрените хора в политиката. И един от най-отговорните. Мнозина днес разбират политиката като футболен мач, като сблъсък на две агитки. Той е от малцината, които ни лекуват с мъдростта си и градят мостове“, каза Стойнев.

„Имам ученици в театъра, и в политиката. Драго Стойнев е един от добрите ми ученици в политиката. Когато прохождаше в политиката се зарадвах много, когато чух, че е учил в Сорбоната. Нашата партия има нужда от повече като него. И наистина много съм го учил, казвал съм: днес беше добре, но бързаш, давай по-спокойно и пр.“, разказа Ламбо.

Събитието се организира от Областният съвет на БСП-Стара Загора и Общината. Ламбо ще подари екземпляр от книгата си, писана в съавторство с журналиста Георги Тошев, на всеки гост на представянето.  В него ще се включат 23 студенти от актьорския клас на Мастера, както и актьорите Силвия Лулчева, Ненчо Илчев, Деян Ангелов, Дарин Ангелов и Божидар Мицев.

 „Романът на моя живот“ ще бъде представен още във Варна и Пловдив.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ТЕ ЗА ТОВА ГО И ПОЛЗВАТ

16.04.2018 21:34:10

Анонимен

Е НАПИСА КНИГА И СЕГА ЩЕ ГО РАЗХОЖДАТ КАТО ПАНАИРЖИЙСКА МЕЧКА ,ЗА ДА Я ПЛАСИРА.

16.04.2018 17:13:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.