• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Попиванов: Плевнелиев свика заседанието на КСНС без особена подготовка

Попиванов: Плевнелиев свика заседанието на КСНС без особена подготовка

/КРОСС/Президентът Росен Плевнелиев свика това заседание на Консултативния съвет за национална сигурност без особена подготовка, без да са проведени предварително сериозни консултации, коментира в сутрешния блок на Bulgaria On Air политологът Борис Попиванов. Експертът допълни, че общественото напрежение не е чак толкова високо и че пресконференциите на БСП и ДПС след евровота не предполагат да се търси съгласие на толкова висок форум. Попиванов коментира, че преди заседанието различните политически сили не са изразили своите становища не само по отношение на датата за оставка и предсрочни избори, но и по важни теми като „Южен поток", усвояване на еврофондовете и номиниране на еврокомисар и др.

Попиванов коментира, че смисълът на заседанието е не просто да се постигне съгласие, но и да стане ясно кой какво иска и да бъде постигнато някакво базово решение.

Според него дори да не бъде взето решение кога точно да се проведат предсрочните избори е налице един общ тон за търсене на консенсус.

„Смятам, че има някакво съзнание, че трябва да има конструктивност. При всяко положение мисля, че ще има по-нататъшен диалог", заяви Попиванов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Няма подготовка, защото никой или почти никой не изговаря истинските имена на проблемите. Сидеров ги изговаря, но всички останали лаят срещу него. Борисов се сърди, защото ще спечели избори, които ще го отведат в пъкъла.

18.06.2014 00:13:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.