• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Елена Поптодорова: Ударът в Сирия е "разговор" с Русия с военни средства

Елена Поптодорова: Ударът в Сирия е "разговор" с Русия с военни средства

/КРОСС/ Най-тежката е ситуацията на САЩ. Мисля си, че този удар, както бе насочен към Бащар Асад, той беше предназчан за Русия. Това беше разговор с Русия с военни средства, коментира в предаването „Събуди се“ по Нова тв бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова.

Според нея ударът на САЩ, Великобритания и Франция в събота е бил дискретно уточнен с Русия, за да не ескалира напрежението и всяка страна да може да претендира за победа. „Текат разговори на ниво генерални щабове да орежат всякакви неочакваности“, каза бившият дипломат.

Поптодорова е на мнение, че може да има следващи удари . „Вчерашните удари нищо не решиха, не знаем дали целта е постигната. По сведения на експерти разрушенията не са толкова големи“, каза тя.

„Защо Асад подписа споразумение да унищожава през 2013 г. Големи количества бяха унищожени. Смята се, че в момента в Сирия има 2000 химически бомби. Броят на атаките са над 100 за последните 7 г.“, коментира Поптодорова за химическото оръжие в Сирия.

Ердоган се възползва прекрасно от обстановката, той се превърна в совалка между президентите Тръмп и Путин, каза бившият дипломат.

Тя прогнозира, че ще има действие от Асад. „Той не е изчистил цялата територия на Сирия от своите противници – това може да се случи само по военен път. Химическото оръжие е зловещ символ на разправа. Асад не е спрял да бомбардира. С химическа атака даваш впечатление за пълно овладяване на територия“, обобщи Поптодорова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Г-жа Елена Поптодорова не е клептоманка .Тя е крадла и ГЬОНСУРАТ.

23.04.2018 22:22:04

Ако не дай, Боже...

...се стигне до "разговори" в Еропа с военни средства, за да възцари вселенска справедливост ще е чудесно Поптодорова и Пасито да са в един окоп на предната линия на защита на евро-атлантическите ценности!

23.04.2018 14:55:16

Анонимен

Г-жа ПопНадупенаТодорова разправала на хамериканците за някакъв 'крадец' нещо си. Та затова пребира кремчета по летищата.

23.04.2018 13:26:22

Анонимен

:Многоуважаема г-жо Чанева! /Маали, че етикет му фраснах/. Вие и цялата история на рода си до девето коляно да публикувате, ще останете световно анонимна. Просто някои неща, като интелекта например, са природна даденост, но очевидно сте доста ощетена от тази страна, но и аз си признавам, че затова нямате вина. Не е нужно да има официални рейтинги /в повечето случаи фалшиви/ за да оцените състоянието на една медия, но способността за оценка е функция от гореказаното. Да се канят ренегати и продажници за парите на една фондация е меко казано морална деградация. Ако все пак природата Ви е е направила макар и малък подарък, опитайте се да размишлявате малко повече, преди да пишете. С най-искрено съжаление, Ваш анонимен почитател

22.04.2018 21:54:42

Чанева

НЕуважаеми анонимен, по какво съдите за моите политическа и историческа представи? Никъде в писанията си не засягам ни едното, ни другото, освен там, където ви обяснявам, че 30 години един народ се дели и затова го яздят всички. Нима греша? Неграмотна и зомбирана е даскалицата ти, която те е зарязала на еволюционното стъпало на горилата. Аз не чета нито Пик, нито само заглавията, като теб. Дори ми се получава и да мисля върху това, което "новините у нас" ми предлагат и да пресея плявата от житото. За нещастие, второто е все по-малко. А консуматорите на плявата - добитъкът - се множите!

20.04.2018 21:29:34

Анонимен

Уважаема(ако подобно обръщение топли душата ви) г-жа Чанева, политическата култура не се добива от зяпане по витрините. Тя е плод на ежедневно четене, не от в. Пик и подобни. За ролята на Щатите има хиляди заглавия. Вие нямате и елементарна историческа и политическа представа за тази страна. Останете си все така неграмотна и зомбирана, ще бъдете далеч по-щастлива, поне колкото Цецка Цачева.

20.04.2018 05:15:16

Анонимен

Кинтите Чанева , кинтите.

19.04.2018 12:13:24

Чанева

Уважаеми Иванов, към непознати се обръщаме на "вие", така изисква етикетът. Колкото до брилянтните източници - ами четете си ги, де. За чуждите ОК, но избройте нашите, че и аз да ги почна. Досега не съм намерила брилянтен източник у нас. Точно мен не ме убеждавайте, че източникът на всички злини у нас е Америка. Дреме й на Америка за нас! Източник на всички злини у нас са хората, които 30 години по-късно се делят на русофили и русофоби, поклонници на САЩ и "европейци". Сигурно сте чули приказката "разделяй и владей". Точно това се случва у нас. Ама, ако ви владееха, щяха поне да ви плащат. Пък вие си плюете по хората от жлъч и злоба, не за пари. Не знам кое е по-лошо.

19.04.2018 07:39:14

Иванов

Драга Екатеринке, освен CROSS ( кръст ли по български) мрежата ни предлага стотици материали от брилянтни источници, наши и чужди. Публикациите на Поптодорова, на Соломончо, на Плевналиев-доказан продажник, че и на Ема Хопкинс, които ни убеждават да не вярваме на Русия не са свобода на мненията , а явни манипулации. Парите на американските фондации не идват от Щатите, а от двете централи в БГ, които ни продават тока на тройни цени. Желанието да полягваме на силните на деня, да се правим насила на гниди води държавата ни към своя категоричен финал.

18.04.2018 17:04:54

Екатерина Чанева

До Анонимния глупак отдолу: когато си анонимен е лесно да хвърляш кал по всичко и всеки. Като не ви харесва медията не я четете, а не обяснявайте, че бил паднал рейтинга. А вие как го премерихте? Ако бяхте толкова навътре в журналистическата действителност щяхте да знаете, че няма официален рейтинг на медиите у нас. Колкото до смешната статийка за българските медии, пискали фалшиви новини, вътре бяха всички национални телевизии и тези, които се бореха за покритие по онова време. Всички цитирани "фалшиви новини", бяха прессъобщения на ЕП и ЕК. Ама голям разбирач се извъдихте, анонимни г-не/г-жо ...Смешен сте! И аз смятам, че Ленка кремчето няма място на вашия сайт, дано сте взели добри пари за това, но от мен имате черна точка

17.04.2018 14:11:36

Анонимен

КРОС, падате твърде ниско с публикация като тази. Какво маже да се очаква от дълбоко компрометирана и куха лейка. И без това рейтингът ви падна доста след критиката на "световните демократи", че публикувате фалшиви новини и вие сменихте концепцията. Даже за соросоидните тролове вече не сте интересни. Няма съмнение, че парите са нещо изключително важна, но все пак малко повече достойнство и себеуважение при отразяване и коментиране на събитията няма да ви се отразят зле.

17.04.2018 13:00:46

Анонимен

Това беше разговор на Тръмп със своите вътрешни критици.

16.04.2018 21:05:09

Анонимен

Защо ли медията ни пробутва тая политическа про...ка. Кой и защо я набута на соросова хранилка. Що не си каже за каква дейност получава доларовата си заплата. От къде разбра че в Сирия имало 2000 химични бомби, а знае ли колко такива има в Щатите.Такава примитивна манипулация, такива тъпашки лъжи. Защо CROSS.BG и публикува манипулациите, колко получава за такава дописка. Що не публикувате работите на ПОЛ ГРЕК РОБЕРТС https://www.paulcraigroberts.org/ Що не публикувате брилянтни статии от MONDIALISATION, на GLOBALRESEARCH RIShttps://www.globalresearch.ca/ и на редица други прогресивни медии. Повдига ми се

16.04.2018 18:07:47

Анонимен

Не става . Освен да го е пипнала от вибратор или лубрикант , ама надали.

16.04.2018 13:22:05

Анонимен

ТРИПЕРЛИВА КУЧКА

16.04.2018 13:16:08

Анонимен

Тази кака клептоман дето едно време се отъркваше у Бай Тоше , после награби афроамериканеца с епруветките ли ръси премъдрости ....още , ай сиктир Ма.

16.04.2018 11:17:25

Анонимен

Малей, Крадливото Ленче и тя се мисли за голем дипломатин: "Дипломатическите мерки са изчерпани, остават военните!"?!? Един ИСТИНСКИ дипломат НИКОГА няма да каже, че дипломатическите ходове са се изчерпали!!! За такова нещо, тя трябва да забрави за дипломацията занапред!!!

15.04.2018 20:03:58

Анонимен

АКЪЛ МОЖЕШ ДА ВЗИМАШ САМО ОТ ПРОФЕСОРИ С ДЕБИЛНИ МИСЛИ

15.04.2018 18:35:02

бокотиквомразец

От мръсни продажни крадливи ренегатски к.р.и акъл не искам!!

15.04.2018 18:14:40

Анонимен

А сега де?! К'ви ще ги внушаваме тролчета изроди мои по повод думите на братчеда? Ще изчакаме агитпроп-а на Кремъл да спусне опоркие

15.04.2018 15:29:59

Анонимен

А как се разговаря с козметични средства?

15.04.2018 13:03:56

Анонимен

Все едни и същи "анализатори" адвокати на дявола от вчера! А тази клептоманката в своите разсъждения изби рибата. Хем САЩ и Русия се договорили за ударите (което е факт), хем било "разговор" с Русия с "военни средства"!? Тая май не се усеща какви глупости ръси! И слава богу, че Русия "отговори" с невидимите си военни средства (Красуха 4, "Ръйчаг" и "Борисоглебск" средства за РЕБ) и събори 71 "умни" ракети и бомби от 103 изстреляни от "коалицията"! Някой да не си мисли, че сирийските ПВО са прихванали тези ракети? А ако е така то фиаското на Тръмп и компания е тотално!

15.04.2018 12:04:36

Анонимен

Това с крема бе от заплесия и угриженост, предизвикани от моментен разговор с 92 годишната й майка. Ленка е безупречен човек, а истерията бе организирана от Руската пропаганда! Станалото - станало!

15.04.2018 11:22:24

леко кремче

Цап-царап. Изобщо не се интересувам от мнението на Ленка Крема.

15.04.2018 11:07:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.