• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Порой удави София

Порой удави София

/КРОСС/ Реки се образуваха по улиците на София след пороя, който падна преди около час. Най-критична е ситуацията на ул. "Солунска". Уличен стълб се е запалил след удар от мълния на кръстовището на бул. „Константин Величков" и ул. „Симеон" в София, предаде БНР. На място е изпратен екип, който да овладее ситуацията. Общо 20 са сигналите, подадени в Пожарната след проливния дъжд в София. Повечето са за наводнени улици и подлези. Има и няколко сигнала за паднали дървета на пътното платно. Няма пострадали хора. Шест екипа на дирекция „Аварийна помощ и превенция" на Столичната община извършват обходи на терен във връзка с валежите и реагират на сигнали. Те са отработили сигнали за завиряване на улици в район „Витоша", „Илинден". Наблюдават се критични места на реки и водни обекти.Във връзка с обилните валежи над София временно бе затруднено движението на тролейбусите по линия 6 и 7 през кръстовището на бул."Петър Дертлиев" и ул."Вл.Динчев" поради завиряване. Движението е възстановено, след като екипи на Пожарната бяха изпратени на място.

В момента Градският транспорт се движи навсякъде по маршрутите си.

 

Снимка Фейсбук

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тя, Фандъкова става само да я бара по баджака Жозеф /или както Тиквата го нарича понеже знае мнага езици "ДЖОУЗЕФ"/ Дол, началника им от Брюксел, който едва ли се е задоволил само с опипването...И за още нещо - да лапа, ама е забравила, че Оня си знае работатата...

25.06.2019 00:17:48

Шефа

НАРОДЕ???? Докато ви БАЛАМОСВАТ с най различни захарни петлета по медиите завода на Volkswagen отиде в Измир при Ердоган. Играта СТАНИ БОГАТ ПРОДЪЛЖАВА но този път с ТУКА ИМА ТУКА НЕМА..оказа сЕ че куция КОН С КАПАЦИТЕ от Банкя пак загуби и заедно с него и всички ние.. ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ И НЕГОВИТЕ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ с КАТУНА С ДЖИПКАТА нещо се покриваха и ги НЯМА никакви по п*СЕВДА ТВ.?! КАКВО стана с цеховете и заводите дето никнеха като ГЪБИ..Гъбарки и ГЪБАРИ видяхте ли ли как БАЙ ХУЙ ПРОСТИЯ ПОЛИГЛОТА ПОПУЛИСТА ви ИЗГЪБАРКА..Сега пак ще ви ИЗГЪБАРКА с НОВАТА ПАТЕРИЦА и КОАЛИЦИЯТА на СВОБОДАТА НА СЛОВОТО СИРЕЧ ГРУПИРОВКАТА 2 СИРЕЧ ДВАТА УЙЯ НА КВАДРАТ УЙЧИНДОЛСКИЯ СЛАВИ И БАЙ ХУЙ ОТ ЗАЙЧАРНИКА КОЧИНАТА ИЛИ ШИЛИГАРНИКА и ВЪРЗАНИТЕ МАГАРЕТА И МАГАРИЦИ без Зоб без храна и субсидии ЮБЕРАЛЕС?!?вие СРАМ ИМАТЕ ли?! Щото МЕН много ме е срам че един ПРОСТ и неук ИНДИВИД ОТВСЯКЪДЕ се подиграва на всички ни вече 10 години..ВИВА и с мекия си уЙЧиндолския в гъза на всички ни го НАБИВА.. Ама вече е време да кажете НЕ БИВА. Стига вече не БИВА ДЪРЖАВАТА И народа ПОД неговото просто ръководство ЗАГИВА и УМИРА.

25.06.2019 00:14:34

Георги Дренчев

Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova, тагвам ви на тотално некомпетентна женица, успяла да осере цял град по ЗОП. Управленската неадекватност в София се оправдава винаги с бедствия, които обаче се случват единствено в безмозъчните им, корумпирани кратуни. Добре, че не вали като в Холандия!

24.06.2019 22:02:30

Анонимен

Фандъкова: "Трамваите затъват, защото е много мокро"

24.06.2019 18:24:34

Анонимен

Солунска след ремонта на Фандъчката е моренце ... но пък е лято време за море ....

24.06.2019 17:20:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.