• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Свиленски: Сегашният парламент е изчерпан, по-добре е да имаме временно правителство

Свиленски: Сегашният парламент е изчерпан, по-добре е да имаме временно правителство

/КРОСС/БСП не си е "пожелала властта на ближния", кандидатствала е със силна кандидат-президентска двойка и е спечелила, така е решил българският народ. Това каза Георги Свиленски от БСП в предаването "Офанзива" по Канал 3. Според него на този вот БСП е успяла да си върне електората.

Заради стабилността на държавата е добре да има правителство, което да работи в сегашното Народно събрание. Практиката обаче показва, че няма такава стабилна формация, която да го излъчи. При това положение е по-добре да имаме служебно правителство и нови избори, каза социалистът. Той потвърди тезата на левицата, че в рамките на този парламент няма да излъчат свой кабинет и да подкрепят друг, излъчен някой от останалите парламентарни групи.

Отговорността за всяко едно служебно правителство е на президента. В тази връзка БСП няма да предлага свои хора нито на сегашния държавен глава Росен Плевнелиев, нито на избрания Румен Радев. БСП ще състави правителство, едва като спечели вота на парламентарните избори, каза социалистът. Бъдещият служебен кабинет трябва да е експертен и премиерът и министрите не би следвало да са политически ангажирани лица, защото тяхната функция е да организират следващите избори.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Отгоре искат до 100 000 години затвор з а парламе

Както се видя от Гласуването н НАГЛО ПРЕСТЪПНИЯ БЮДЖЕТ Този парламент е ДОКАЗАНО ПРЕстъпен. .ПОлзваха ги за прокарване на ограбващи ,ликвидиращи Българите в България незаконни проекто наредби.. Заради тях сега над един милион водачи на МПС се водят опасни вредители увредили Земята с включени фарове,скенери и холограми оръжия трайно..

20.11.2016 12:24:38

Анонимен женкар

Прочетено в Нета: „Президентът, като българския меноуър!”* – коментар на Любомир Огнянов („Фронтално”, Канал 3, 19.11.2016), след като гостът в студиото се направи, че не е чул въпроса му. Който се сеща за алюзията**, да си трае! Гостът май не го разбра! * – от Manowar (англ.) – име на американска хеви-метъл група, известна с бомбастичното си звучене и войнствената тематика. ** – от allusion (лат.) – намек

20.11.2016 11:40:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.