• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Никол Шерцингер – калифорнийска мечта в розово (СНИМКИ)

Никол Шерцингер – калифорнийска мечта в розово (СНИМКИ)

/КРОСС/ Никол Шерцингер дълго време не се беше връщала в калифорнийския си дом, понеже бе прекалено заета със снимките на "Австралия търси талант" и участието си като жури в британския "X Factor". Графикът на певицата продължава да бъде натоварен с редица ангажименти, но преди няколко дни тя успя да замени Лондон със слънчевия Лос Анджелис.

"Вече не мечтая за Калифорния! Тя се завърна, хора", гласи посланието към снимки, които брюнетката публикува в официалната си Инстаграм страница.

На кадрите бившата вокалистка на групата "Pussycat Dolls" изглежда ослепително, демонстрирайки истински холивудски блясък. Тя е облечена в нежен розов тоалет с дълги ръкави и яка тип поло, чийто десен е обсипан със златисти пера и бели силуети на птици. Косата ѝ се спуска свободно върху раменете на леки къдрици, а за да завърши цялостната си визия, тя се е спряла на обеци-халки.

Малко преди да стегне куфарите обратно към Америка, Никол зарадва почитателите си в социалната мрежа с изображения от фитнес залата. Тя разкри обаче, че целта на упражненията не е само подобряване на физическата ѝ форма, въпреки че резултатите са налице и страхотната ѝ фигура е факт. Основната причина за упражненията са концентрацията и енергията, с които се зарежда спортувайки, за да издържи на безкрайните задължения, свързани с работата ѝ.

И като доказателство за това е последното ѝ участие, дошло скоро след като отново стъпи на американска земя. Преди ден тя откри бейзболния шампионат "World Series", на който изпя националния химн на Съединените щати. За събитието тя бе облечена в блестящо синьо палто, под което носеше бял потник, препасан в дънки с висока талия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.