• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Утре максималните температури ще са между 17° и 22°

Утре максималните температури ще са между 17° и 22°

/КРОСС/ През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно. Минималните температури ще са между 7° и 12°. През деня облачността ще се увеличи. По-значителна ще бъде над източната половина на страната и на отделни места в крайните източни райони слабо ще превали. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 17° и 22°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), съобщи дежурният синоптик Евгения Егова.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за октомври (949 hPa) и още ще се повиши.

Над Черноморието ще има предимно значителна облачност и на отделни места слабо ще превали. Преди обяд ще духа до умерен северозападен вятър, който след пладне ще отслабне. Максималните температури ще са 17-19°.

Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Над планините денят ще започне с предимно слънчево време. Още преди обяд от североизток облачността ще се увеличава и на отделни места в планините в източната половина на страната слабо ще превали. Ще духа силен, по билата - до бурен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 5°.

През следващите дни ще се задържи сухо и сравнително топло за периода. В неделя облачността ще намалее и до края на деня ще се установи предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. В понеделник в западната половина от страната вятърът ще стихне, в източната все още ще е слаб до умерен, със северна компонента. Ще бъде предимно слънчево. Във вторник вятърът навсякъде ще стихне и сутрин на места в низините ще се образува мъгла или ниска облачност. По-късно през деня ще бъде предимно слънчево. Температурите слабо ще се повишат.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.