• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Huawei Y6s се предлага вече и в България с повече памет и обновен дизайн

Huawei Y6s се предлага вече и в България с повече памет и обновен дизайн

/КРОСС/ Huawei предлага вече и в България най-новият модел от популярната Y-серия в най-достъпния клас двусимови Android смартфони – HUAWEI Y6s.

Моделът е с 6.09-инчов HD дисплей, истинско бижу, подсилено от по-мощна производителност и по-голяма памет – 3GB RAM и 32GB ROM, плюс слот за допълнителна карта памет.

Точно като своите предшественици, Y6s предлага надеждна и сигурна производителност, спокойно справяща се с ежедневните задачи, както и с мобилни игри и фотография. Новият свеж дизайн се отличава с дебелина на корпуса от 8мм, и два класически цвята – Starry Black и Orchid Blue.

Вашият ден във вашия смартфон

Ако се притеснявате колко памет имате на настоящия си телефон, можете да сте спокойни, защото HUAWEI Y6s предлага 3 GB RAM памет, 32 GB памет за съхраненние и слот за карта памет, която може да добави още 512 GB за повече снимки, видеа, музика и каквото друго придава индивидуалност и колорит на деня ви. В сравнение с повечето нискобюджетни телефони, които имат само 2GB RAM памет, HUAWEI Y6s изпълнява по-трудни задачи с помалко закъснение.

8-ядрен процесор + EMUI 9.1: модерна производителност на достъпна цена 

Huawei Y6s има впечатляващ за класа си софтуер и хардуер. Той предлага нов 8-ядрен процесор, с подобрени 2.3 GHz големи ядра, които се управляват от интелигентната EMUI 9.1 система – всичко това ви предоставя изпълнението на различни дейности без накъсване.

Телефонът по много умен начин изчиства кеша и ненужните файлове и автоматично дефрагментира устройството. В момента, в който паметта ви падне под 30%, системата ви напомня да изтриете ненужните файлове, за да работи оптимално. EMUI 9.1 също предлага навигация и чрез жестове за по-лесно управление.

Привлекателен дисплей, който облекчава зрението ви 

HUAWEI Y6s разполага с 6.09-инчов HD дисплей с разделителна способност 1560х720.

Предната му камера, сензорът за околна светлина и супер тънкият приемник са поместени в малък капковиден ноч, което позволява по-голямо съотношение между екран и тяло, достигащо близо 90%. Y6s предлага изключително просторно зрително изживяване, режим Eye Comfort и е сертифициран по TÜV Rheinland за намаляване на натоварващата очите синя светлина и интелигентно настройване на температурата на цветовете и яркостта на дисплея. 

13-мегапикселова основна камера и 8-мегапикселово селфи 

Основната камера на HUAWEI Y6s е 13-мегапискелова и осигурява кристално чисто изображение с висока резолюция. f / 1.8 обективът улавя до 50% повече светлина, в сравнение със стандартния f / 2.2 обектив на повечето телефони в достъпния ценови клас. Пропускането на почече светлина до сензора означава по ясни и по-качествени снимки при ниска осветеност.

Предната селфи камера е с резолюция от 8 мегапиксела и подчертава обекта дори при неблагоприятни снимачни условия, благодарение на светлината, която идва от екрана.

HUAWEI SuperSound: Аудио на макс 

Въпреки компактните си размери, HUAWEI Y6s предлага изключително аудио във всички възможни сценарии. Технологията Huawei SuperSound позволява звука на високоговорителите да достигне до 6 децибела, като найзабележителното е, че аудио качеството не се повлиява при по-високите нива на звука. Дизайнът на аудио системата спомага за максимално богат звук с богат бас и изтънчен алт, който не дразни слуха.

HUAWEI Y6s е оборудван с външна батерия от 3020 mAh (типична стойност), а енергоспестяващата AI технология удължава живота на батерията повече, отколкото очаквате. Личната информация е защитена, благодарение на технологията за лицево разпознаване и идентификация с пръстов отпечатък. Опцията Face Unlock интелигентно увеличава яркостта при ниска осветеност, за да разпознае вашето лице.

Цени и наличности  

Huawei Y6s се предлага на препоръчителна крайноклиентска цена от 269 лева в Търговска верига Зора и в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp, както и с изгодни абонаментни планове от Теленор. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.