• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Касим Дал: ДПС чака срещата с Ердоган от пет години

Касим Дал: ДПС чака срещата с Ердоган от пет години

/КРОСС/„ДПС чака тази среща от пет години, но начинът и времето - по време на избори, са обезпокоителното в срещата на Лютви Местан с Реджеп Тайип Ердоган", заяви председателят на партия „Свобода и достойнство" Касим Дал в интервю за Нова телевизия.

Взаимоотношенията на „Свобода и достойнство" с управляващата партия и с президента Ердоган са дългосрочни и са се развивали през годините, отбеляза Дал.

„ДПС успя да отвоюва дата на изборите. 5 октомври е Курбан Байрам и това ще активира много изселници да гласуват", посочи той.

„В Реформаторския блок няма разделение. Ние сме един отбор, представляван от петима лидери", подчерта Дал.

„Радан Кънев каза, че ще се стремим да отидем на избори с консенсус. Такъв нямаше и той оттегли кандидатурата си за председател. Няма страх, че ДСБ иска да превземе властта в РБ. Ще изберем председател след изборите", посочи той.

„Преди да изберем председател, трябва да променим учредителното споразумение и да видим каква ще бъде ролята на председателя на Реформаторския блок - при ясно разписани правила ще направим избора на 10 ноември. Най-важно за нас е единството на блока и доброто представяне на изборите", каза в пряка телефонна връзка зам.-председателят на Движение „България на гражданите" Найден Зеленогорски.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ани

пак ще се манипулира вота в турция. докога съдбата ни ще се решава от турци?? 5 века робство са ни достатъчни. не трябва да се допускат във властта. с номер 9 трябва да се гласува

15.09.2014 18:20:10

Ред

Преял с власт Местан, пародиен и зависим президент, марионетка-калинка за служебен премиер...жалка политика!

15.09.2014 14:22:31

Орех

Само и единствено собствения си интерес гледат от ДПС. Интересуват ги само техните облаги, властта и парите, с които ще разполагат. Не им дреме за народа!

15.09.2014 14:22:17

Анонимен

Чудно ми е, защо Ердоган не се срещна с българския президент. Нали по протокол е неуважително да се среща с по-ниско стоящи от него, камо ли с лидери на партии.

15.09.2014 13:55:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.