• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Борисов в Люксембург: Всички видяха, че реагираме бързо на мигрантската криза

Борисов в Люксембург: Всички видяха, че реагираме бързо на мигрантската криза

/КРОСС/България реагира бързо и адекватно на мигрантската криза и всички видяха това, включително ЕК, заяви премиерът Бойко Борисов в Люксембург, където участва на Юбилейния конгрес на Европейската народна партия (ЕНП).

Министър-председателят посочи, че страните от ЕС помагат с охраната на външните граници.

"Все повече хора искат да дойдат в Европа, която се е превърнала в притегателен център, тъй като е най-уредената и най-богата част на света", каза той.

По повод на политическата ситуация в страната, премиерът Борисов посочи, че е нормално преди президентски избори всички да се позиционират и да искат да извлекат дивиденти.

„Ние вече доста години сме с ЕНП и ГЕРБ, като партия, е преминала през какви ли не перипетии, мисля, че е имало много по-тежки времена", каза още премиерът. Според него всяка формация ще иска да покаже на президентските избори след няколко месеца, че е нейният кандидат е най-добрият.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Пока Туски гоняются за бродячими призраками, по Европе бродят совершенно непризрачные тысячи террористов, которых запустила туда немецкая старушка.

31.05.2016 10:41:33

хахаха

Колко е послушен!

31.05.2016 01:42:32

ПА-ПА-ПАНИКА !!!

Боко Борисов е изпаднал в тотална паника. Днес той е в Люксембург, където му набиват „тиквата“. Големите началници искат Кристалина Георгиева за… президент. Познатата от вестникарски писания и като Сталинка, пристига в София след три дни. После Георгиева ще се разходи и до родната Елена. Пак ще има среща с голямата си рода. Кристалина очевидно стяга кандидатурата си за президент, точно заради това и онзи прецедент Плевнелиев бе позорно свален от сцената. Боко обаче е в паника, защото Кристалина играе собствен мач и тя си има собствен фаворит за премиер. Кръгът „Капитал“ копнее Кристалина да поеме щафетата от прецедента. Тогава Боко изобщо няма да успее да уреди и един цент за фирмите от орбитата на ГЕРБ, обръчите от фирми около „добрите“ олигарси, с достъп до Американската амбасада, обаче ще започнат ударно да печелят обществените поръчки.

31.05.2016 01:38:35

Анонимен

"Все повече хора искали да дойдат в юропа"!!! ДА, "хора" от Афганистан, Ирак, Алжир, Сирия, Тринидат и Тобаго, Тамбукту и прочие бели държави с бели хора и демократично и познато нам религиозно вероизповедание!!! Колко умен и находчив премиер си имаме!!!

30.05.2016 22:58:47

Имигрант

И от Тошо по-лошо е при БОКо от ГЕРБ (Гепиме Ефективно Ресурсите Български)!

30.05.2016 21:19:23

Идиота

Видяхме само, че не се разбра какво? Лично не ми стана ама въобще ясно защо вдигнаха под тревога поделението в Благоевград да "ловят" мигранти, след като те били във вагон, а някакви били минали ама къде пак не стана ясно. Но цирка с петима войници с щитове и срещу тях трима войника от които едно момиче блъскаха по щитовете с ръце, но момичето най ми хареса, беше най-активна и атрактивна. Освен това "туптящото сърце" то пък другия връх на простотията българска. И днес вижте какво става в Люксембург. Хвалби до бога. ПР, че и от татъка. Да не дава господ да стане на истина ама не мигранти а нещо мноооого по страшно, защото .............

30.05.2016 20:31:45

Бууухахахаха

Мууухахахаха

30.05.2016 19:50:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.