• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Бойко Борисов: А къде са родителите на нарушителите?

Бойко Борисов: А къде са родителите на нарушителите?

/КРОСС/След редица коментари за ролята на МВР и местната власт по отношение на незаконните автогонки и лансираните идеи за промяна в законодателството с цел предотвратяването на смъртни случаи по пътищата в страната премиерът Бойко Борисов попита къде са родителите на нарушителите. 

Според него за гонките са отговорни и родителите на нарушителите.

Ролята на семейството е изключително важна за предотвратяване на войната по пътищата, каза премиерът. 

Тези, които карат вечерно време по пътищата и полицията ги преследва от едно място на друго, за да предотврати организираните гонки, те също имат родители вкъщи, каза Борисов и допълни, че участниците в гонките подготвят колите си в къщи и родителите им виждат това.

„Майките, бащите, бабите и дядовците им ги гледат. Къде са им децата посред нощ? И защо карат така?", попита премиерът.

„Ние всеки ден строим нови пътища. Това значи ли, че на всеки един ремонтиран участък трябва да поставяме по един патрул денонощно да пази заради това, че родителите не искат да знаят вечерно време къде са им децата", отбеляза още Борисов.

"Искате ли да приложим малко репресия, да накараме полицаите да бъдат по-твърди с тези хора и да видите по сутрешните ви блокове ще бъде: Децата, ми те милите отишли малко да се повозят, някой ги тормозил. Това ли искате?", продължи с въпросите премиерът. 

Запитан трябва ли да бъдат променени законите, за да се предотврати войната по пътищата, премиерът каза, че не може всеки ден законите да бъдат променяни, защото ако това стане, "те ще станат халваджийски тефтери". "Никой закон не позволява карането с превишена скорост", подчерта Борисов.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Боко Кратуната /щото тиквата е по-пълен плод/ пак се изказва неподготвен! Демагогия и цинизъм!!! Срам!Срам!Срам! СМРАД!!!

15.08.2015 19:14:52

Maни ce Бoкo

Вместо да затруднят, ограничат и дори ЗАБРАНЯТ влизането на автомобили в центъра на София и да се насърчи ползването на струващия ни много милиарди обществен транспорт, МУТРИТЕ на БОКО в Столична община, вкл. и Фандъковата пионка, направиха лична далавера за милиони: сложиха нова система от светофари в центъра, с които ПЕШЕХОДЦИТЕ СА МАКСИМАЛНО ЗАТРУДНЕНИ, ДИСКРИМИНИРАНИ и УНИЗЕНИ за сметка на КАРУЦАРИТЕ-ДЖИГИТИ и ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ ДЪРЖАВНИ и ОБЩИНСКИ ЧИНОВНИЦИ със СЛУЖЕБНИ АВТОМОБИЛИ за ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ! 1.) Дори и да е натиснат бутона, редът за преминаване на пешеходците идва след 2-3 "зелени" смени за автомобилите от по 60-90 сек.! 2.) За преминаване на 30-метров булевард на пешеходците се дават 10-12 сек. "зелен сигнал", т.е. трябва да преминават на бегом с 8-10 км/час, при норма за нормално ходене на здрав човек 4 км/час! Абсурд е за времето за "зеления сигнал" да премине възрастен, болен или инвалид с патерици или количка или пешеходка с детска количка! 3.) Такива светофари бяха нацвъкани и на пешеходни пътеки от десетилетия!

15.08.2015 14:02:28

Анонимен

Предвид , че идиота прегазил децата е 28 годишен мангал, досещате ли се колко циничен е този боклук?!? После като им умре някой от наследниците всички трябва да са порядъчни, а когато нашите деца загиват и то заради това, че никой от тия изроди не си върши работата, получаваме на всичкото отгоре демагогия и цинизъм!!!

14.08.2015 15:52:31

Анонимен

Абе Боко как на 29 годишен идиот да са виновни родителите му бе. Вярно други идиотчета без книжки които крадат пък и си вземат колите на родителите си безпардонно да, но в случая от Лесидрен какви родители, какви 5 лв. бе?

14.08.2015 12:33:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.