• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално

Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално

/КРОСС/ Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално!"

Така премиерът Бойко Борисов се обърна към министъра на енергетиката Александър Антич по адрес на президента Александър Вучич. Министърът дойде на събитие в района на Кнежа, на което премиерът показа на този и други чуждестранни гости как върви строителството на следващия етап от "Балкански поток". Специалните поздрави за Вучич са, защото по думите на Борисов не вярвал, че този проект ще тръгне.

Борисов се обърна към министъра с "брато", а към представител на посолството с: "Къде си, бе, амбасада!"

Министърът обяви, че когато в България се работи, Сърбия е доволна, на което премиерът отговори с вица, че сърбите докато свирят, българите работят.

Малко е прашно, вие сте свикнали само по килими да ходите в Сърбия, продължи премиерът, докато подканяше гостите да видят по-отблизо започващите строителни работи по трасето и където предложи да си направят "слика", която да се прати на Вучич, "че той не вярваше". "Гледай какви сме убавци". заключи премиерът, след като всички официални гости се наредиха около него за снимка.

Сръбският заместник-министър не можа заради мъгла да пристигне навреме за основното събитие за деня - пускането в експлоатация на първия участък от "Турски поток" на българска територия по-рано днес. Всички гости от сутрешното събитие дойдоха и в Кнежа, сред които посланици, зам.-министри от Унгария и Саудитска Арабия и др.


 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

помнещ

Не е необходим никакъв коментар...това истинското лице на българските управляващи в момента...въпросът е докога ще ги търпим...защото много от средностатистическите българи харесват този ултрабайганйовски стил...на пълен кретенизъм, безкултурие, арогантност и абсолютна неспособност за самооценка...и такъв е не само Б.Б. а абсолютно всичките им активисти и управници по места...тъжна, тъжна истина за България...но явно си я заслужаваме...

21.10.2019 21:14:37

Анонимен

Божее, какъв тъпак трябва да си, за да кажеш това?!? Колко ли още ще му слушаме селташките изпълнения на тоя плондир...

21.10.2019 20:40:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.