• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София.
От 11.00 часа в заседателната зала на Министерството на правосъдието заместник-министър председателят и министър на правосъдието Христо Иванов свиква Национално съвещание с ръководството на местата за лишаване от свобода и с началниците на затвори.

Елхово.
От 13.30 часа в района на ГКПП-Лесово вътрешният министър Йордан Бакалов ще даде брифинг след като се запознае с техническата обезпеченост и мерките за граничен контрол.

София.
От 11.00 часа в зала 3, в сградата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията в служебното правителство Николина Ангелкова ще представи екшън план с конкретни мерки , заложени в работата на министерството.

Варна.
От 9.30 часа в „Гранд хотел Варна" часа заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов официално ще даде началото на седмия редовен летен университет на Младежката структура на ПП ГЕРБ.

Бургас.
От 10.00 часа, в централата на БСП - Бургас на ул. "Фердинандова" 60, ще се състои пресконференция с участието на народните представители в 42 - рото Народно събрание Атанас Зафиров и Пенко Атанасов и областното и общинско ръководство на БСП - Бургас.

Ловеч.
от 11,00ч в Дом "Преслав", зала 109 Областното ръководство на ПП "АБВ" организира среща за представяне на листата от кандидати за народни представители от коалицията.

София.
От 11.00 часа в залата на Секция „Сигнализация и телекомуникации", ул. „Белоградчик" № 5 ще се проведе пресконференция по повод приключване на проект „Повишаване безопасността при работа в ДП НКЖИ", финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2007-2013.

Смолян.
От 10.30 часа в хотел "Кипарис" Валентин Черпоков, представител на „България без цензура", ще даде пресконференция.

Казанлък.
От 11.00 часа в залата на Културно - информационния център на ул. „Искра" № 4 ще се проведе обществено представяне на Методика за мониторинг и контрол на Общински план за развитие за Община Казанлък.

София.
От 11.00 часа в зала „Сити" на хотел „Бест Уестърн Сити Плюс" Българска агенция по безопасност на храните организира заключтелна пресконференция във връзка с отчитането на извършените дейности по проект "Обучения за повишаване на знанията, уменията и компетентността на ръководните и експертните кадри на БАБХ, с цел осигуряване на ефективно функционираща система за управление на качеството в лабораториите по дейности, свързани с официалния контрол".

Созопол.
От 11.00 часа в пресцентъра на Аполония ще се проведе пресконференция по случай откриването на юбилейното 30-то издание на фестивала на изкуствата.

Бургас.
От 14.00 часа в конферентна зала на Община Бургас се организира пресконференция за концерта SUMMER JAM.

Видин.
От 20.30 часа официално ще бъде открито тазгодишното издание на традиционния Видински панаир (бившето военно поделение на ул. "Казармена").

Русе.
От 11.00 часа в конферентната зала на хотел „Вега" ще се проведе пресконференция на Центъра за демографска политика, по актуални за организацията теми

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.