• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Преслава в тоалет на модния дизайнер Борче Ристовски

Преслава в тоалет на модния дизайнер Борче Ристовски

/КРОСС/По време на специалното участие на хитовта изпълнителка на Пайнер Преслава заведението бе препълнено от почитатели.

В клуба легенда Biad premium club с 25 годишна история бе забелязана магнетичната Маги Желязкова да се забавлява в компанията на приятели.

Преслава не пропусна на няколко пъти да изкаже възхищението си от красивата Маги и да я поздрави многократно.

Светските репортери забелязаха по време на участието на Преслава, че тя блести в уникален тоалет на младия и креативен дизайнер Борче Ристовски.

Модният дизайнер Борче Ристовски не обича да говори за себе си, видяхме София Вергара да носи рокля на модната му къща Beyond по време на Американските кънтри награди. По време на церемонията популярната латиноамериканска актриса беше отличена като една от най-добре облечени личности на събитието, включително от сп. Glamour и блога на Перез Хилтън.

Новият собственик на Biad premium club Димитър Иванов по холивудски обсипа с внимание най-популярната изпълнителка на телевизия Planeta - Преслава.

Първо с фанфари и фойерверки бяха поднесени френско шампанско, поздрави, плата с плодове и коктейли.

В компанията на Димитрър Иванов, новият владетел на хитовия клуб Biad premium club бяха забелязани още Маги Желязкова, популярният пиар Атанас Лазаров, дубайският стилист Моатаз, петролен предприемач от Обединените Арабски емирства, шампиона по бокс Александър Стефанов.

С приятели забелязахме и футболиста Кирил Десподов от Лудогорец.

Забавата продължи до ранни зори.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Здравейте препоръчвам ви мексиканският сериал Не ме оставяй Сериала има 2 сезона Изльчен по бТВ лейди Сезон 1 всяка вечер без Съботите и неделите от 18 до 18 55 И всяка сутрин без Съботите и неделите от 8 до 8 55 по бТВ лейди Сезон 1 за вьлнуващата любов на младите Паулина и Адриан Финал сезон 1 Свадбата на Паулина и Адриан Двамата са убити жестоко от побьрканата сестра на Адриан от сестеа му Хулиета Сезон 2 за вьлнуващата любов на младите Валентина и Маурисио Твхната Любов завършва щастливо с тяхната Свадба и трите им деца Инес Алфонсо и Камило Валентина е дьщерята на Паулина и Адриан Валентина е същата като майка си Паулина Валентина е истинско копие на майка си Паулина Големите злодей са Хулиета сестрата на Адриан И Нурия сестрата на Паулина И другите герой от сериала Не ме оставяй Алехандро Санс е певецьт на сериала Не ме оставяй Това е името на сериала Не ме оставяй a no me dejas

12.07.2018 18:47:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.