• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Путин обсъди със Съвета за сигурност на РФ зачестилите случаи на обстрел от страна на украинските военни в Донбас

Путин обсъди със Съвета за сигурност на РФ зачестилите случаи на обстрел от страна на украинските военни в Донбас

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин проведе оперативно съвещание с постоянните членове на Съвета за сигурност на РФ, съобщиха от пресслужбата на Кремъл.

„По време на съвещанието са обсъдени актуалните въпроси от социално-икономическата програма“, отбелязаха от пресслужбата. „Отделно е обсъдена ситуацията във връзка със зачестилите случаи на обстрел на населени места в Донбас и на представители на мисията на ОССЕ от страна на украинските военни“, заявиха още от Кремъл.

„Участниците в заседанието също така са засегнали въпросите, свързани с мерките за противодействие на разпространението на групировката „Ислямска държава“, добавиха от пресслужбата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

До долният

Селски, Русия е една пропаднала територия, населена с пияници, чергари и сибирски номади, чийто живот протича в тайгата и не знаят на кой цар служат ! Не я давай за пример тази измет, видно е , че те прехранват , за да се сополивиш по нашите сайтове и знай, че картата няма да се обърне, сволочь ниедна, а "Империята на злото" ще се разпадне и помисли за себе си, дали трябва да си още тук !

13.08.2015 06:20:14

ето на

Вие, господин "Анонимен" сте едно анонимно глупаво човече, което повтаря като някоя развалена магнетофонна лента все едни и същи глупости, които не само че не са верни, ами противоречат и на историческите факти. Русия нито е агресор - винаги други са я нападали, Русия винаги е водила отбранителни освободителни войни, а колкото до руското население, дай боже повече такива чужденци, бежанци, пети колони и други подобни, а не тия човекоподобни и маймуни които напоследък прииждат в нашата държава и не се знае до къде ще ни доведе това. В България освен явните американски подлоги и българомразци, напоследък се навъдиха и анонимни такива, защото все пак ги е страх, че един ден като се обърне картата, те пак ще претендират че са в час. Русия не е заграбила никакви територии, сама се отказа от голяма част от владенията си.

13.08.2015 00:29:46

Анонимен

русия е агресор №1 в Европа от началото на 20 в.Колко територии са заграбили ? Претекса винаги е, че пазят правата на рускоезичното население което е пета колона в съседните страни . Трябва всички руснаци да ги съберат в матушка Рус и тогава да видим кого ще защитават!

12.08.2015 17:45:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.