• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

България взе световното по волейбол 2018

България взе световното по волейбол 2018

/КРОСС/България и Италия ще бъдат домакини на Световното първенство по волейбол за мъже през 2018 година. Новината бе оповестена от президента на БФВолейбол инж. Данчо Лазаров след заседание на Изпълнителния комитет на FIVB в Лозана.

Днес бе подписан договорът между FIVB, българската и италианската федерации за организиране на Световното първенство през 2018. Контарктът бе подписан от Ари Граса, президент на FIVB, Данчо Лазаров президент на българската федерация и Карло Магри - президент на италианската федерация, в присъствието на Александър Боричич - президент на CEV и Министърът на младежта и спорта в България Красен Кралев.

"Този факт е следствие на едногодишните усилия на Българска федерация по волейбол, които днес се увенчаха с успех, заяви за сайта на БФВ volleyball.bg президентът Данчо Лазаров. - Искам да подчертая, че специална роля за спечелване на домакинството изигра и категоричната подкрепа на българското правителство. Сега ни чака много работа до 2018 година, но аз съм сигурен, че ще се справим, така както се справихме с Европейското първенство 2015. Това е голям ден за българския волейбол и аз поздравявам всички почитатели на волейбола, състезатели, треньори и деятели".

На 15 януари 2016 година на специално заседание, отново в Лозана, ще бъде обсъдена формулата, по която ще се проведе Мондиала. Оповестено бе единствено, че формулата ще бъде една и съща за Световните първенства при мъжете и жените.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.