• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Президентът се срещна със служебните министри

Президентът се срещна със служебните министри

/КРОСС/ Президентът Румен Радев извика в сградата на президентската администрация евентуалните министри в служебния кабинет, предаде БГНЕС.

Първи пристигна Кирил Ананиев, който е спряган за служебен министър на финансите. В президентството дойде и актьорът Рашко Младенов, който евентуално ще бъде служебен министър на културата. Сред пристигналите е и дипломатът Ради Найденов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Има ли значение?! Разровиш ли го ще мирише, каза поетът. Та така и с тези лица. Я вземете Кирил Ананиев. Какво ще прави освен да замита натвореното от племенника Горанов и ГЕРБ съответно. Ради Найденов - слугата на Борисов и Плевнелиев в Берлин. Дори за малко да измести Марин Райков като служебев премиер, тъй като и двамата бяха избрани от този, който смятахме, че си е тръгна онзи ден от президентството и няма да се сещаме за безумията му! Но не би! Ами Радев що не си гледа тогава булката и да остави администрацията на Плевнелиев. То нали бяха целувки, прегръдки и т.н. А електората - кучета го яли. Нали сега започва мандатът му! Срамота, генерале!

24.01.2017 18:31:03

Анонимен

ГЕН. РУМЕН РАДЕВ ВЪРНА БОРИСОВ ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА ВЛАСТ. Служебен премиер: Огнян Герджиков – мазен, царски екземпляр, минаващ за симпатичен с „остроумие“. Рожба на Симеон Сакскобурготски. А Симеон е бащица на Бойко Методиев Борисов.Финансов министър – Кирил Ананиев, зам.-министър на финансите в правителствата на Костов, Сакскобургготски и Станишев. От Бай Тошо през съветник на Гоце – и по пътя прибрал половин милион от ония „бонуси“.Външен министър – Ради Найденов, бивш посланик в Берлин и бивш началник на кабинета на премиера Сакскобургготски. Царска рожба. Рекохме ви, че превръщат „убавия“ ви „генерал- льотчик“ в „нов“ „Симеон“. и така нататък. Те са на всеки километър.

24.01.2017 18:10:21

Анонимен

Като разговаряте с лицето Ради Найденов го попитайте колко струва закупеният му преди време джип и откъде ги спести тези пари?! Нали искахте да работите с честни хора и т.н. А може и за сексуалната му ориентация да го попитате. В крайна сметка това са важни неща за един външен министър! Пази боже! Вече се нагледохме на такива.

24.01.2017 17:51:00

Анонимен

Кирил Ананиев го назначавате, за да замете далаверите на племенника си Владислав Горанов ли? Ами не правете избирателите си на луди. Направо оставете това момченце Горанов, който разбира от финанси колкото вие от земеделие!

24.01.2017 17:42:57

Анонимен

Каква външна политика ще води меката китка Ради Найденов, който си е привърженик на досегашната политика на ястребчето Плевнелиев, който за малко да го предпочете пред Марин Райков?! До не ги опряхте!

24.01.2017 17:41:29

Анонимен

Radi Naidenov e otkroven pedehrast,vaobrazil si che e gei

24.01.2017 17:32:37

Анонимен

Генерале, явно сте мвого наивен, за да викате тези хора в президентството. Жалко! Никой не очаква от вас да познавате специалисти в отделни области, но започна да става срамно! Румнаджиите, които ви дават съвети не са от най-умните.

24.01.2017 17:31:20

Анонимен

Ген.Радев кой Ви ги пробутва тези хора. гилдията на актьорите и хората на изкуството нека си дават мнението дали Рашко Младенов става за министър. Но да се занимавате с Кирил Ананиев, който с нищо не превъзхожда десетки финансисти в България, които не са си цапали ръцете да крадат, и Ради Найденов, който е с вечно приведен гръбнак да обслужва властимеющите е скандално. И още нещо, хората не Ви избраха, за да намирате топли места на кадрите на ГЕРБ. И Ананиев чрез племенника си Горанов и Найденов пък пряко са приближени на Борисов. Стига сте се подигравали с избирателите си!

24.01.2017 17:20:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.