• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Huawei Y7 Prime e достъпен смартфон с визия и функции на флагман

Huawei Y7 Prime e достъпен смартфон с визия и функции на флагман

/КРОСС/ Издръжливата  батерия и двойната камера са екстри, с които дори някои телефони от високия клас не разполагат. Huawei Y7 Prime обаче напълно променя разпределението на силите в това отношение. Той е повече от достъпен ценово модел с FullView дисплей, двойна камера с bokeh ефект, батерия с висок капацитет и чудесен дизайн. Вече всеки има възможност да разполага с телефон, оборудван с най-новите технологии в мобилния сектор.

                           

Модерният FullView дисплей

Дисплеят играе ключова роля при всеки смартфон. Точно затова големите дисплеи с почти невидими рамки са много актуални в момента. Благодарение на последните нововъведения вече е възможно да се произведе устройство с по-голям размер на дисплея в същия общ размер на телефона, без това да налага компромиси с останалия хардуер. Доскоро това се случваше единствено при по-скъпите телефони, но Huawei е един от първите производители, които използват FullView Display технологията в своите телефони от достъпната серия Y. 

Тазгодишният модел Y7 Prime предлага висококачествен, почти 6-инчов дисплей, който е много удобен за гледане на филми и сърфиране в интернет. Размерът на дисплея позволява показването на повече детайли, поради което е много удобен за хората, които обичат да гледат любимите си сериали докато са в движение. Дисплеят е конструиран с новата IPS технология, а резолюцията му е 1440 х 720 мегапиксела, което прави картината ярка и много детайлна. Дори дребните шрифтове са лесни за четене и по-малко натоварващи зрението, а гледането на снимки е истинско удоволствие.

Двойна камера с артистично bokeh

                            

Huawei Y7 Prime притежава вградена двойна камера, чиито лещи могат да измерват дълбочината на фона, а благодарение на новаторския софтуер потребителите могат изкуствено да „замъгляват“ своите снимки – технология, доскоро достъпна единствено при SLR камерите. Обектите на преден план ще бъдат ярки и детайлни, а тези на заден план ще могат да бъдат елегантно замъглени чрез ефекта bokeh, върху който потребителят ще има пълен контрол благодарение на специалната опция за неговото регулиране. Камерата улавя чудесно и най-дребните детайли благодарение на своя 13-мегапикселов сензор.

Предната камера разполага с 8 мегапиксела резолюция, а новите ѝ приложения предлагат достъп до най-новите технологии в областта на увеличената реалност, като сега могат да бъдат прибавяни всевъзможни маски и гримове към портретните фотографии. Също така има опция и за автоматична смяна на фона, а предната камера може да разпознава лица и да ги отделя от останалата част от снимката, като това дава възможност за прибавяне на различен фон.

Процесор, който не ви кара да чакате

                                

Никой не обича да чака. Всичко, което бихте искали да ползвате във вашия смартфон, би трябвало да е налично за част от секундата. С Huawei Y7 Prime няма да имате проблеми в това отношение – 8-ядреният процесор „Snapdragon 430 гарантира висока оперативна скорост дори при използване на най-големите по размер игри и приложения.

Y7 Prime разполага не само с ефективни и енергоспестяващи компоненти, но и с батерия с капацитет от 3000 mAh. Новият модел на Huawei може да бъде използван интензивно през целия ден, а батерията му позволява до 13 часа гледане на видео. Киноманите могат да бъдат спокойни – Y7 Prime може да издържи дълго пътуване или истински филмов маратон, без да има нужда от зареждане. Дори на  хората, за които използването на телефон е непрестанна дейност, няма да се налага да носят зарядно устройство със себе си.  

Комфорт и сигурност

Huawei Y7 Prime е оборудван с модерен четец за пръстов отпечатък, но това не е единственият начин телефонът да бъде отключен. Другата опция е лицево сканиране – необходимо е просто да погледнете към телефона си и той ще се отключи за част от секундата. Определено модерна опция, която ще се хареса на младите потребители.

3 слота за карти

Друга опция, която прави Y7 Prime още по-удобен, е възможността за използването на два номера едновременно, плюс допълнителна карта памет.. Повечето смартфони имат т.нар. „хибридна“ опция за две SIM карти, при която обаче потребителят трябва да извади своята карта памет. В случая обаче този проблем не съществува – Huawei Y7 Prime разполага с три слота, което прави възможно едновременното използване на две SIM карти и една Micro SD карта. По този начин потребителят няма нужда да се лишава от нещо за сметка на друго.

Кристално чист звук и разумна инвестиция

Добрите озвучителни системи са много важни за младите хора, които искат непрестанно да се наслаждават на своята любима музика. Това е още един аспект, в който Y серията на Huawei внася осезаеми подобрения. Той е и една от причините телефоните от тази серия да са много популярни сред младите и подрастващите. Това от друга страна помага и на техните родители, които срещат много по-малко затруднения в избирането на телефон, който техните деца биха харесали.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.