• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Принс изчезна от социалните мрежи след плахи опити да промотира чрез тях двата си нови албума

Принс изчезна от социалните мрежи след плахи опити да промотира чрез тях двата си нови албума

/КРОСС/Певецът Принс, който е известен с неприязънта си към установените порядки в музикалната индустрия, внезапно изчезна от социалните мрежи след неособено убедителните опити да представи чрез тях двата си нови албума.

Късно снощи акаунтите на звездата в туитър и фейсбук изчезнаха, а почти всички видеа от официалната му страница в YouTube бяха свалени. За момента певецът не е коментирал решението си. Но последните два албума на Принс, които бяха издадени едновременно през септември, останаха в стрийминг медията Spotify, съобщава bTV Новините.

Така Принс направи отново точно обратното на това, което всички възприемат като даденост - че поддържането на активни профили в социалните мрежи е задължително, за да достигнат до почитателите си. Много звезди, най-известната от които беше Тейлър Суифт, критикуваха Spotify заради малките хонорари, които плащат на артистите, но въпреки това влагат значителна енергия във фейсбук, туитър и YouTube.

Принс влезе в социалните мрежи, за да представи последните си два албума, но не прикриваше особено липсата си на ентусиазъм. След като се присъедини към фейсбук, обяви сесия с въпроси и отговори, но след часове питания на почитатели отговори само на един въпрос, и то - като публикува линк към статия.

Първоначално певецът беше привърженик на използването на интернет за контакт с публиката, но по-късно се отрече и дори не пусна албума си от 2010 за дигитално разпространение. В интервю за британския „Дейли мирър" тогава той заяви, че интернет е „напълно свършен", а за дигиталните устройства добави: „Те просто пълнят главата ви с числа и това не е добре за вас".

С новите си два албума - Art Official Age и Plectrumelectrum, Принс даде музикална и духовна подкрепа на тревожния съвременен човек, изправен сам пред толкова много изпитания. Те са записани с различни формации и развиват фънк музиката в две различни посоки - в соул и в рок звучене.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.