• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Велик нов плакат на „Пришълецът: Завет“

Велик нов плакат на „Пришълецът: Завет“

/КРОСС/От студиото Fox представиха нов внушителен плакат на "Пришълецът: Завет", който веднага беше определен като един от най-великите филмови постери на нашето време и успя да ескалира и без това растящия интерес на публиката към проекта. Плакатът е като произведение на класическото изкуство, вдъхновено от хорър естетиката на Х. Р. Гигер. Изображението напомня на религиозна картина от Ренесанса (религиозните шедьоври от онова време очевидно са послужили за вдъхновение, пише и operationkino.net). Не е ясно доколко този плакат пресъздава сцена от филма (сещаме се за един подобен момент в "Пришълецът: Възкресение") или е просто арт, вдъхновен от заигравките с вярата, които освен във филмите присъстваха дори и в работните заглавия. Преди няколко дни сър Ридли Скот отново коментира бъдещето на франчай като най-новото е, че следващият филм от поредицата ще се казва Alien: Awakening, а действието ще се развива между това на "Прометей" и "Пришълецът: Завет".

Ето и сюжета на новия филм - на път към планета в далечния край на галактиката екипажът на колонизаторския кораб Covenant открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

Режисьор на "Пришълецът: Завет" (Alien: Covenant) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.