• 01 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

LG представя на потребителите в Европа услуги с изкуствен интелект

LG представя на потребителите в Европа услуги с изкуствен интелект

/КРОСС/  Тазгодишната IFA ще бъде площадката, на която LG Electronics (LG) ще представи иновативната си услуга за потребителско обслужване, обогатена с възможностите на изкуствения интелект (AI) – Proactive Customer Care. Услугата стъпва на модерната ThinQ AI технология на LG, която осигурява персонализирани услуги и известия за потребителите като ги предупреждава за евентуални проблеми с техните LG уреди за дома. Освен това, тя предлага съвети и решения, с които да оптимизира и удължи работата на уредите. В началото услугата ще бъде поддържана само от няколко продукта: пералната машина с предно зареждане на LG и хладилникът с долен фризер и ще бъде достъпна във Франция, Италия, Испания и Великобритания. През следващата година, още ключови пазари в Европа, също ще получат достъп до нея.

Използвайки най-новата технология с изкуствен интелект, услугата на LG Proactive Customer Care е създадена, за да информира потребителите на LG уреди за дома, за потенциални проблеми, които могат да възникнат, много преди те да се случат. По този начин поправките могат да бъдат предварително планирани. Освен това услугата предлага за потребителите как да се възползват оптимално от възможностите на своите уреди. Потребителите могат да използват системата изключително лесно, само като се свържат към тяхното безплатно LG ThinQ™ приложение (за Android и iOS).

Иновативната услуга с изкуствен интелект покрива всичко от инсталация до поддръжка и диагностика след свързване с приложението. Веднага след активирането ѝ, всеки потребител получава специално известие и бива регулярно информиран за потенциални проблеми за свързания уред, както и съвети как могат да бъдат отстранени повреди. За да задоволи нуждите на потребителите, LG Proactive Customer care услугата е мястото, на което клиентите могат да получат отговори на всички въпроси свързани с поддръжка и грижа за LG уредите си.

Пример за това е непрестанното наблюдение, което Proactive Customer Care извършва върху хладилникът с долен фризер на LG, следейки температурата. Приложението ще изпрати до потребителя известие, с което го предупреждава за отклонения в градусите и съвети за действие при възникнал проблем. Освен това услугата следи за евентуално повишение на консумацията на енергия и вода, което осигурява ефективна поддръжка и пести средства в дългосрочен план. Всеки потребител получава седмични рипорти, съдържащи детайлна информация за работата на уреда, известия с история за посочения период и настоящ статус, с напомняне към потребителя за поддръжка.

“LG Proactive Customer Care е нова парадигма в клиентските услуги, която осигурява допълнителна добавена стойност за потребителите и още един плюс за всички които използват умни уреди за дома“, каза Сонг Дае-хюн, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Ние ще продължим да развиваме иновативни смарт решения за уредите у дома, които да направят живота на европейския потребител още по-лесен“, допълни още той.

Посетителите на IFA 2019 от 6 до 11 септември могат да научат повече за умните уреди на LG, които поддържат новата Proactive Customer Care услуга в зала 18 на Messe, Берлин.

Можете да следите всички новини около LG на IFA 2019 с хаштаг #LGIFA2019. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.