• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

LG осветява IFA 2017 с удобни проектори и висока ефективност

LG осветява IFA 2017 с удобни проектори и висока ефективност

/КРОСС/ ProBeam UST и MiniBeam предлагат идеално домашно кино изживяване с широка гама от изключително удобни функционалности

LG Electronics (LG) заема първото място в категорията светодиодни проектори за последните шест години, стремейки се да затвърди водещата си позиция с представянето на два нови проектора на IFA 2017. В Берлин LG ще представи своя лазерен проектор ProBeam UST (модел HF85JA), както и LG MiniBeam (модел PH30JG), които са част от стратегията на компанията за затвърждаване на лидерските си позиции на пазара на LED и лазерни проектори, който се очаква да достигне обем от 5,7 милярда долара през следващите три години. 1

LG ProBeam UST предлага картина в Full HD (1080p) резолюция и ултимативен дизайн, чрез които потребителите ще се потопят максимално в домашното кино преживяване, без познатите от повечето домашни проектори проблеми. Проекторите от гамата Ultra Short Throw са удобни, тъй като не изискват професионална инсталация, безброй кабели или огромно пространство между проекционния апарат и екрана. В този ред на мисли, ProBeam UST има нужда от едва 12 сантиметра за да възпроизведе 100-инчово изображение. LG ProBeam UST е изключително интуитивен за ползване, защото не изисква и своя собствена стойка. Просто го поставете върху всяка удобна за вас мебел и си подарете истинска филмова нощ. Друго предимство на този проектор е това, че никога повече няма да хвърляте сянка върху екрана, в моментите, когато се изправяте от дивана, за да вземете още пуканки.

Друго основно предимство е ефективността на проектора в ярко осветени помещения. LG ProBeam UST генерира яркост до 1 500 ANSI лумена, което е 1,5 пъти повече от предходния UST проектор на LG. Контрастното съотношение 150000:1 на ProBeam UST гарантира перфектно чиста и кристална картина на всяко телевизионно шоу или филм. Нещо повече, светлинният източник в ProBeam UST е невероятно издръжлив. Резултатите от изследвания показват, че може да разчитате на него до несравнимите в класа си 20 000 часа. А иновативният лазер във „I" форма позволява тънък и елегантен профил, изглеждащ страхотно във всяко помещение.

LG ProBeam UST предлага множество опции за свързване с редица безжични устройства, като високоговорители или слушалки. Устройството позволява корекция на изображението в четири посоки, като по този начин се постига перфектна картина както в хоризонтална, така и във вертикална перспектива. А резултатът е проектор с максимална гъвкавост на позициониране, за което конкурентите могат само да мечтаят. Това превъзходно устройство идва с най-актуалната платформа webOS Smart TV на LG, даваща на зрителите достъп до все повече стрийминг услуги и съдържание.

LG Mini Beam пък е невероятно лесен за ползване преносим проектор, който също ще дебютира на тазгодишното издание на IFA 2017. HD проекторът идва с вградена батерия, издържаща до четири часа. Независимо дали гледате филми по време на къмпинг или си почивате на двора, MiniBeam ще ви предложи несравнимо забавление. Една от най-впечатляващите функции на проектора е „Multi-Angle Projection", която позволява на устройството режим на работа с наклон до 70 градуса. По този начин бихте могли да монтирате проектора си както на стената, така и на тавана, без да се налага използване на статив.

Проекторът LG MiniBeam предлага на потребителите безпрецедентна гъвкавост, благодарение на лесната си преносимост. Съвместимостта с USB тип „C" дава възможност на MiniBeam да се свързва и с други устройства, като лаптопи и смартфони, както и да зарежда вградената си 9000mAh батерия с кабел. MiniBeam може да изпраща аудио сигнал към всяко друго устройство чрез Bluetooth, независимо дали е безжичен високоговорител, смартфон или автомобилна аудио система.

"Ние сме изключително горди дългогодишната си лидерска позиция в областта на преносимите LED проектори", каза Джанг Ик-хаван, ръководител на IT отдела в LG Elecronics. "Проекторите, които ще представим на IFA, ще осигурят на потребителите висококачествено домашно кино, като едновременно с това ще им осигурят изключително удобство, надеждност и забавление."

Посетителите на щанда на LG в зала 18 на Messe Berlin ще имат възможност между 1-ви и 6-и септември да видят и изпробват най-новите проектори на компанията.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.