• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Христо Проданов: БСП показа, че е единствената демократична партия в България

Христо Проданов: БСП показа, че е единствената демократична партия в България

/КРОСС/ „БСП показа, че е единствената демократична партия в България. След 10 часа заседание, в което се обсъждаха имената на кандидатите по отделно – от партийната листа и гражданската квота, се стигна до решение на Националния съвет за финалния вариант на листата“.

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов в сутрешния блок на БСТВ.

Той подчерта, че в други партии всичко се спуска предварително подготвено и се гласува под строй. „При нас не е така. Избираме ценности, политики, личности“, допълни той. Според него трябва да се смени моделът на управление на България и да се спрат кражбите. „За това се изисква смяна на самия Борисов, защото той е начело на този модел. Ще направим всичко възможно, дори в европейските избори, да дадем началото на процеса на демонтиране на шайката, както те самите се наричат“, коментира Проданов. Той е на мнение, че октоподът е обхванал цялата страна и като пример посочи „Апартаментгейт“ - освен държавната власт, започнаха да излизат и общински кметове.

„В първоначалния вариант на листата, който беше предложен от ИБ на БСП, не фигурираше името на Сергей Станишев, но пленумът реши друго. Бяха предложени и други имена, които бяха включени в листата. В нея има много достойни личности, добре подготвени“, каза още Христо Проданов. Той подчерта, че има преференции и всеки може да избере за кого да даде своя вот.

„Има демокрация и сме длъжни да зачитаме мнението на всеки един. ГЕРБ и ДПС искаха да отменят тези преференции. Борбата ни беше всеки да има правото да избере своя кандидат“, категоричен е народният представител. По неговите думи, подкрепяйки листата на БСП, това ще бъде първата стъпка към отстраняване на ГЕРБ от властта. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Христо май си паднал от Еверест , БСП и демокрация е оксиморон . В цялата си история БКП ,СП и т.н. сте били само маши на Москва , долни и жалки руски еничари , за едните копейки вие драги ще продадете и собствените си майки , как пък за толкова години не ви дойде акъла ... Русороби сте вие от БСП .

15.04.2019 14:34:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.