• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Христо Проданов: ГЕРБ си имат „Воля“ в парламента да крепи статуквото, а ние разполагаме с воля за промяна

Христо Проданов: ГЕРБ си имат „Воля“ в парламента да крепи статуквото, а ние разполагаме с воля за промяна

/КРОСС/ ГЕРБ си имат „Воля“ в парламента да крепи статуквото, а ние разполагаме с воля за промяна на модела на управление на държавата. Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България“ и заместник-председател на Градския съвет на БСП – София Христо Проданов в интервю за Агенция „Фокус“ за проекта на левицата „Визия за България“.

Попитан дали БСП има експертизата да реализира „Визия за България“, Проданов отговори: „Едва ли някоя друга партия има по-голяма експертиза от БСП.

Ние сме партия с почти 130-годишна история и традиции и най-важното симпатизантите и членовете ни са професионалисти в различните области“, каза Проданов.

По думите му интересът към „Визия за България“ е сравнително висок и идва основно от хората, които искат промяна в системата, която в момента цари в България. „Те се обръщат към нас и към структурите ни за коментари и за предложения“, каза още Проданов. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Маминко, я оди се шибай!

14.08.2018 21:46:02

Анонимен

Ицко мама гледам си младо момче , но явно заслужило щом си толкова нагоре в Партията , но като гледам не си чел достатъчно , за цялата си история БКП се е доказала единствено като подлога и маша на Кремъл в стремежите му да владее Балканите , партия пълна с престъпници и терористи директно финансирани от Москва , партия продала всякакъв национален интерес и под диктовката на Москва създала Македонската нация и език и предала костите на Гоце Делчев на Тито , за тази партия ли говориш , или за тази дето за 45 г. ни направи най изостаналата държава на Балканите , не може би за тази дето след преврата на 10 ноември фалира държавата два пъти и обра спестяванията на хората от банките , не Ицко не ставате и никога не сте ставали , остави ли ви Москва и сте на бунището , чак тогава България ще тръгне нагоре ...

14.08.2018 00:16:26

Анонимен

Лъжи ли, хайде да видим къде са лъжите! По-големи лъжци от гробарите НЯМА!!!

13.08.2018 18:40:31

Анонимен

ТОЛКОВА СЕ ОПЛЕТОХТЕ В ЛЪЖИ ЧЕ ТОВА СА НЕЛЕПИ ИЗКАЗВАНИЯ.

13.08.2018 12:52:00

Анонимен

ХИ ХИ ХИ ХИ ЕГАТИ ВИЦА. ТЕ ТАКИВА ОТ БСП НЯМА

13.08.2018 12:49:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.