• 10 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.7947
  •  GBP / BGN 2.2977
  •  CHF / BGN 2.0172
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

БНТ2 представя „Купувам българско“ на Международния панаир в Пловдив

БНТ2 представя „Купувам българско“ на Международния панаир в Пловдив

/КРОСС/БНТ 2 отново кани потребителите и бизнеса да се присъединят към една от най-мащабните кампании в подкрепа на българското производство и качествени стоки - „Купувам българско". От днес до 28 февруари в Пловдив медията участва за пореден път в най-голямото търговско изложение у нас - Международния панаир в Пловдив.

БНТ 2 събира част от партньорите на инициативата, стартирала преди две години, на специален щанд в Палата 11 на панаира, където всеки посетител на изложенията „Фудтех", „Хорека", „Агра", „Апи България" и „Винария" ще може да се запознае с кампанията и нейните цели и резултати и да опита от вкусните български млечни продукти. На щанда ще се представят и компании за козметика и козметични продукти с доказан произход на съставките и технология на производство.

В същата палата е изградена и функционира и специална телевизионна площадка, откъдето екипът на БНТ 2-Пловдив ще представя в преки включвания и репортажи участници в изложенията. Зрителите ще видят как функционират и какво създават българските мандри, хлебозаводи и сладкарски цехове, как се правят българските козметични продукти и какви са проблемите на браншовите организации.

Повече от 9 милиона вече са стоките в търговската мрежа у нас, които се продават с гарантирания знак за качество и произход на суровините - стикера на кампанията „Купувам българско". Всеки един от десетките партньори на инициативата поставя на своите продукти този знак като символ на своята ангажираност с каузата в подкрепа на родното производство и лоялност към българския потребител.

Кампанията „Купувам българско" стартира през 2014 г., и за това време с репортажи, инициативи и конкретни решения репортерите на БНТ 2 се превърнаха в живата връзка между българския бизнес, потребителите и институциите в цялата страна.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.