• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Първата томбола по проект “Фиеста” ще се тегли на 3 юни във Флората

Първата томбола по проект “Фиеста” ще се тегли на 3 юни във Флората

/КРОСС/ На 3 юни от 16.00 ч. в Експозиционен център "Флора" ще се проведе първата томбола по проект ФИЕСТА. Тогава ще бъдат изтеглени имената на 10 участници, които ще спечелят 5 големи награди (електродомакински уред от висок енергиен клас по избор) и 5 поощрителни (10 бр. LED крушки).

Проект "ФИЕСТА - Интелигентни решения за пестене на енергия в домакинствата", финансиран от програма "Интелигентна енергия- Европа" и изпълняван от Община Бургас, е насочен към домакинства, живеещи на територията на общината. Той има за цел да обърне по-голямо внимание на домакинствата за начина им на потребление на електроенергия в къщи, както и да им предостави ценни съвети за пестене от сметките за ток и парно.

Все още имате възможност да участвате в предстоящата 1-ва лотария и името ви да попадне в списъка с участниците. Всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата на проекта http://www.fiesta-audit.eu/bg/ или да се свържете с екипа на проекта на адрес: ул. "Климент Охридски" №3, Дирекция "Европейски политики и програми" - Ивайло Трендафилов - i.trendafiloov@burgas.bg, 056 841193, Йоана Ангелова - y.angelova@burgas.bg, 056 898738 и да се запишете за безплатен енергиен анализ на вашето домакинство.

Ще получите въпросник, който трябва да попълните и върнете обратно на експертите по проекта. Това автоматично Ви дава правото да участвате в 2-те томболи, които ще бъдат организирани в рамките на проекта:

Втората ще се проведе през м. май - юни 2017 г.

Освен страхотните награди, които можете да спечелите, ще получите и доклад от проведения енергиен анализ с полезни съвети как по-ефективно да използвате електроенергията в дома Ви.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.