• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Награденият за иновация 4K UHD проектор на LG ще направи своя дебют по време на CES 2018

Награденият за иновация 4K UHD проектор на LG ще направи своя дебют по време на CES 2018

/КРОСС/ Първият 4K UHD проектор на LG идва в компактна и удобна форма и гарантира изумително качество на картината

LG Electronics (LG) разширява гамата си от 4K UHD домашни проектори със своята серия HU80K и своя първи 4K UHD 1 проектор, който получи наградата за най-добра иновация (Best of Innovation) от CES за компактния си и красив дизайн и за изумителното качество на видео прожекцията. Очаква се световният пазар на 4K проектори да расте бързо и LG уверено върви в посока да пренесе лидерската си позиция от сегмента за LED проектори в сегмента за 4K проектори.

По принцип, проекторите, поддържащи 4К изображения, са тежки, скъпи и трудни за инсталация в дома. Инженерите и дизайнерите на LG обаче успяват да се справят с предизвикателството да намалят размера на устройството без да жертват качеството на картината. Крайният резултат е едно премиум устройство, което е с намален наполовина размер в сравнение с конкурентните 4K проектори, като същевременно е и по-достъпно в ценово отношение. 4K UHD проекторът на LG гарантира страхотно кинематографично преживяване благодарение на отличното 4K качество на картината и портативния размер. Това означава, че потребителите могат да създадат кино салон във всяка стая от дома си и по всяко време.

Висококачественото видео съдържание вече е достъпно за потребителите във всевъзможни формати и предимствата на едно устройство, което може да предава съдържание поточно (като например Blu-ray) сега е по-очевидно от всякога. 4K UHD проекторът на LG може да създаде 150-инчов екран при изключителните 2500 лумена, което го прави най-яркия проектор, произведен от LG. Освен това, LG 4K UHD проекторът поддържа HDR съдържание (HDR 10), за изумително кино преживяване в дома.

Проекторът е преносим и има уникален изправен дизайн, който е обусловен от без-огледналната прожекционна система във форма на „I", позволяващ прожектирането на перфектни изображения, независимо дали устройството е поставено на пода, монтирано на стена или на таван. Проекторът има удобна дръжка за носене и функция Auto Cord. Така потребителите могат да не се тревожат за монтирането на проектора, тъй като той изглежда страхотно във всяка стая и при всеки повод. Огледалният рефлектор може да бъде използван и като предпазител на лещата, за да бъде защитено стъклото на проектора от драскотини, когато не е в употреба. Два мощни 7-ватови говорителя създават истинско кино и аудио преживяване без да се налага ползването на външни високоговорители или саундбар.

Собствениците на LG 4K UHD проектор ще могат да се насладят на всякакъв тип съдържание, тъй като умният му webOS 3.5 телевизионен интерфейс може да достъпи най-популярните стрийминг услуги, предлагащи 4К съдържание. Стандартните опции за свързаност включват портове за USB, Ethernet и HDMI, както и безжична поддръжка за външни устройства, като клавиатура и мишка.

"Радваме се, че по време на тазгодишното изложение CES ще можем да представим на потребителите нашия първи 4K UHD проектор, който има най-високата възможна резолюция, която някога сме предлагали в такъв компактен размер,"каза Чанг Ик-хван, завеждащ ИТ дивизията на LG. "4K UHD проекторът на LG ще бъде базата за сравнение, която потребителите ще имат във връзка с 4К съдържанието, което прожектират в дома си."

По време на изложението ще бъдат представени и най-новата версия на портативния и удобен MiniBeam проектор (модел PF50K), с webOS 3.5 и Full HD резолюция. Гамата от проектори на LG може да бъде разгледана на щанда на компанията по време на CES в Лас Вегас между 9-12 януари.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.