• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Изкушени ли сте от футболни залози? Ето някои основни съвети за изкушени играчи и фенове на този завладяващ спорт

Изкушени ли сте от футболни залози? Ето някои основни съвети за изкушени играчи и фенове на този завладяващ спорт

/КРОСС/ Броят на изкушените да залагат на футболни мачове се увеличава с всяка минута. За това допринасят и българските версии на водещи букмейкъри като Bet365 и Efbet, в които на футболните срещи се отрежда водещо място. И това е естествено, този спорт владее огромна част от човечеството с вълнението, придружаващо мачове във водещи първенства, където изненадите са чести, а майсторството на играчите е високо.

Избрали сте да прочетете тази статия, това означава, че и вие сте в плен на изкушението. И правилно! Всеки може да пробва своите възможности за правилни прогнози, а печалбите са възнаграждение при успех. Дори малките печалби мотивират играчите, а тези с опит се изкушават и да залагат с по-рискови прогнози, които носят по-високи коефициенти. Изкушение е да заложиш на това, какъв ще бъде резултатът от футболния мач. А за да са информирани, играчите следят и анализи и новини в сайтове като bgbookies.com.

 

Залозите на живо - струва си да се гмурнете в тях

Специално внимание в сайтовете на водещите букита се отделя на залозите на живо. И ние искаме да привлечем вниманието ви към тях. Предаването на футбол онлайн не само комбинира удоволствието от следенето на мача с възможностите за залагания според последните развития. Това е вид залагане, което носи добри печалби на направилите правилни прогнози.

 

Как да търсите информация, на която да се опрете при избора на залог

Всеки играч има любим отбор и първенства. Е, разбира се, световните първенства са във фокуса на всички, както предстоящия Мондиал 2018 в Русия, както и европейските първенства. Играчите, които следят редовно тези първенства, както и шампионатите по футбол на водещите европейски страни във футбола, знаят кои са последните шампиони, кои отбори са отпаднали рано, кои изненадващо са продължили напред или са отпаднали, въпреки че а били фаворити. Много голямо значение има съставът, в който участва отборът. Трябва да се знае и кои играчи са контузени, кои имат картони и т.н.

Струва си обаче да потърсите информация за прогнози, дадени от професионалисти, които се занимават само с това и следят отблизо събитията, обратите и изненадите. Следете bgbookies.com и ще бъдете информирани, за да постигнете по-успешни залагания. Избягвайте сайтове, в които различни хора пробват да правят прогнози, без да имат необходимия запас от информация, без талант за анализиране и комбиниране на тази информация. Те могат да ви подведат. Най-малкото залогът ви тогава ще загуби, прогнозата ви няма да е вярна. А това включва и финансова загуба.

 

Логика, логика и пак логика при избора и анализиране на информацията преди залагането

Футболът е игра, в която има логика. Тази логика се основава на статистиката за представянето на отборите, на отделните играчи, на треньорите. Това не е тото, където просто решавате да направите някакъв залог на късмет. Ако трябва, събирайте информацията, за да я анализирате по-нататък. Предстоящият Мондиал в Русия е най-голямото предизвикателство за клиентите на букмейкърите тази година. А особено внимание се отделя на прогнозата за победителя, който ще грабне титлата нов световен шампион. Вече отпаднаха отбори на страни, традиционно смятани за футболни сили, като Италия. Има и нови отбори, които изненадващо се представиха добре. Ако ви изкушават залози на Световното в Русия, анализирайте класирането за първенството, проследете и анализите и прогнозите на специалистите и направете своето решение. Освен на новия световен шампион по футбол можете да заложите и на други прогнози - пазарите са различни и изкушаващи.

 

Не започвайте да залагате веднага големи суми и с висок риск

Бързите печалби са мит, освен когато ги донася късметът. Но общото правило е да започнете от малко, за да можете постепенно да реализирате по-големи печалби. Това важи и за залаганията на футболни мачове. Колкото и да сте информирани и да следите от години футболни мачове в родното първенство и други водещи европейски и други шампионати, разумно е да започнете с малки по сума залози и след натрупване на известен опит да пробвате с по-високи суми и по-рискови залози. Не се поддавайте на порива да изберете веднага високи коефициенти, които носят високи печалби при правилни прогнози. Рисковете там са големи, така че за неопитните неуспехът е почти гарантиран.

 

Системата от залози е препоръчителна за начинаещите играчи

Едно е да заложите на резултат победа за отбора, за който сте решили да направите прогноза в букмейкърския сайт, а друго е да направите залог комбинирано победа или равенство. Така рискът при залога ви ще бъде по-нисък. Можете да направите комбиниран залог за загуба или равенство или за победа или загуба.

 

Не пропускайте бонусите за нови играчи

Онлайн букитата привличат нови играчи със специални бонуси, включително бонуси за спортните секции. Можете да се възползвате от тези бонуси по най-добрия начин, като прочетете внимателно условията за използването им и за какъв срок ви се предлагат.

 

Не се поддавайте веднага на изкушението при разнообразието от пазари

Пазарите, които ще ви предложат букитата, са много. Тук се включват прогнози за победителя в първенството, за голмайстора, за отборите, които ще се класират втори, трети и т.н. Внимателно подберете пазара, за който сте най-сигурни, че ще направите успешна прогноза. Някои играчи още от началото се изкушават да залагат на различни пазари. Разнообразието тук не е добра идея. Припомнете си какво ви посъветвахме малко по-горе: логика, логика, логика. И следене на прогнози и информация в bgbookies.com.

Много богатият избор на пазари ви поставя пред предизвикателство, с което можете да се справите успешно след придобиване на известен опит. Вярно е, че букита като Bet365 предлагат разнообразни пазари, но потърпете докато наберете опит.

 

След като вече сте играчи с практика

След известна практика ще придобиете интуиция, комбинативност и смелост за по-интересни залози. Едни от тях са хендикап залозите, при които се залага на аутсайдерите, за които букмейкърите предлагат известни бонуси при залаганията, за да компенсират по-малките им шансове.

В сайта на Betfair можете да залагате и в секцията Борса. Тук обаче трябва да имате предвид, че вие ще определяте коефициентите и ще трябва други играчи да посрещнат залога ви, за да може да се осъществи. Тук ще залагате „за" или „срещу" дадена прогноза. И определено трябва да сте много добри, за да направите успешни прогнози. Ако сте нови в залаганията, не пробвайте веднага залагания в борсата на букмейкъра. Рисковете при тях са големи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.