• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

ДПС: Управленската програма е писана от Реформаторите

ДПС: Управленската програма е писана от Реформаторите

София /КРОСС/ Управленската програма на кабинета е прекалено амбициозна и не дава никакви гаранции за нейното изпълнение. Това заяви на пресконференция зам.-председателят на ДПС Алиосман Имамов. Тя е неподредена, хаотична, добави той. От партията му недоумяват защо програмата започва точно с външна политика и запитаха това ли е основният проблем на обществото?
Тази програма няма начало и край, не е посочен основният проблем, който задължително подлежи на решаване от това правителство. Приоритетите са на килограм, констатира Имамов. Той изтъкна, че в документа, с който Борисов и хората му се похвалиха преди дни, липсват на целеви индикатори за мониторинг за изпълнението на тази програма, липсва оценка на изпълнението й, подчерта Имамов. Зам.-председателят на ДПС запита и каква е цената на очакваните реформи в мандата на управляващите и какъв ще е ефектът, както и включва ли допълнителни кредити и държавен дълг от страна на България?
Йордан Цонев пък коментира, че програмата на правителството е написана така, че да не бъде критикувана и кой каквото мисли да го намери в нея. Именно заради това той заподозря, че най-вероятно е писана предимно от хората от Реформаторския блок и съответния вицепремиер - хора без опит. Ние се изказваме скептично към тази програма и се нуждае от доработване от страна на всички министри, изтъкна Цонев.

От ДПС все пак видяха и положителна черта на управленската програма -че в областта на икономиката тя е копи-пейст на програмата на кабинета „Орешарски", зад чието написване стоеше и движението.
„Има идеи и теми, разработени почти от всички партии през последните години. Има и идеи от програмата на кабинета „Орешарски", каза още Алиосман Имамов и подчерта, че ДПС са съзрели и много записани идеи от предизборната платформа на движението.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.