• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

ЕП създава комисия за установяване на пропуските, довели до терора в Европа

ЕП създава комисия за установяване на пропуските, довели до терора в Европа

/КРОСС/ Европейският парламент създава анкетна комисия, която ще има за задача да установи пропуските, довели до терористичните атаки в Европа, съобщиха от законодателния орган на сайта си.

Комисията със срок 12 месеца на работа ще се опита да установи практическите и законодателни пропуски в борбата с тероризма в съюза.

Конкретно тя ще отговаря за изпълнението на съществуващите мерки в областта на управлението на външните граници; пропуските в споделянето на съдебна, полицейска и разузнавателна информация между страните членки; по-тясна оперативност при споделянето на база данни; влиянието на антитерористичното законодателство на ЕС върху основните права; радикализация и ефективността на програмите за борба с радикализацията; пране на пари и финансирането на тероризъм, включително връзките с организираната престъпност и най-добри практики за защита на "меки" цели и важна инфраструктура като летища и гари.

30 евродепутати ще участват в специалната комисия, която ще е с мандат 1 г. Тя ще трябва да подготви междинен и окончателен доклад с фактологичните открития и препоръки.

Решението беше прието от 527 депутати, срещу 73, 36 се въздържаха.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Албен Царев- Гьовренеца

Значи една година въпросната комисия ще "дъвчи" нещо,което е ясно на всеки средноинтелигентен член на ЕС ! Не трябваше изобщо,под никакъв предлог да се допуска ислямистките орди дори да прекосят Средиземно море.Ако някой все пак се добереше до Обетованата европейска Земя...обратно откъдето е дошъл. Защитата трябваше да се изгради ешалонирано...както прави сега Унгария,защото това не са бежанци,а завоевателни чуждородни и чуждоверови екземпляри. Натоварването на финансовата система на ЕС щеше да е в пъти по-малко,ако всички тези пари се дадяха за заградни съоръжения,минни полета и автоматични стрелящи системи.Ама как така ?! ..ще попитат разните му толерасти и пр.либералствеаща сволоч? Това е война ! Война,която ордите "орки" водят с надежда и упование за реванш,започнала още от Кръстоносните походи.Те така ни и наричат" " Салибийн".т.е "кръстоносци". В тази дума влагат цялата си омраза и не ги интересува нищо. За тях светът се дели на правоверни и неверници/ салибийн,мушрикийн,масихийн/. В превод-кръстоносци,езичници,християни. Значи така е паднала и Римската империя.Нямала е вътрешни сили.срещу варварите.

07.07.2017 10:59:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.