• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Путин: Поръчителите на "руския компромат" за Тръмп са по-лоши от проститутки

Путин: Поръчителите на "руския компромат" за Тръмп са по-лоши от проститутки

/КРОСС/Руският президент Владимир Путин заяви, че поръчителите на т.нар. доклад за това, че Русия разполагала с компромат срещу новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, са „по-лоши от проститутки", предаде ТАСС.

„Проституцията е сериозно и грозно социално явление, защото млади жени се занимават с това, понеже не могат по друг начин да си осигурят достоен живот, и до голяма степен това е по вина на обществото и държавата. А хората, които поръчват подобни фалшификати (че имало компромат за Тръмп, включително и за негови връзки с проститутки), които сега се разпространяват срещу новоизбрания президент на САЩ, ги фабрикуват и използват в политическата борба, те са по-лоши и от проститутки", каза руският държавен глава пред журналисти след преговорите си с президента на Молдова Игор Додон.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Царете на компроматите Цял свят ви разбра че сте царете на компроматите , дори и самата дума измислихте , а сега ревете , както се казва крадеца вика дръжте крадеца .

17.01.2017 17:51:52

Анонимен

мерки за борба с разпространението на фалшиви новини

17.01.2017 17:45:38

Анонимен

Вече едва ли има смисъл от тайнсвеното обозначение „хибридна война“ - дошло е време да се вземе решение какво да се прави със лъжаТА.

17.01.2017 16:51:41

Анонимен

Той най-добре си знае кое как организира. Остава да разбере, че не всички го подкрепят в стремежа му за световно господство.

17.01.2017 16:45:12

Анонимен

Май , май , Майдан ... тя цялата Мара втасала в Русия , а цар Ботокс Първи тръгнал да се грижи за Америка ... Пич гледай си Бояришника и не бъркай на старото в канчето .

17.01.2017 16:44:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.