• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Г-н Симеонов, не ни гонете в Гърция, скандират протестиращите в Слънчев бряг

Г-н Симеонов, не ни гонете в Гърция, скандират протестиращите в Слънчев бряг

/КРОСС/ Над 200 души, работещи в заведения в Слънчев бряг, се събраха на едно място в курорта около 17 часа, когато започна протестът срещу акциите за намаляване на шума на вицепремиера Валери Симеонов, съобщава „24 часа".

"Слънчев бряг 2017 - усеща се като България 1989 г.", "Г-н Симеонов, не ни гонете в Гърция", "С нас ще си тръгнат и туристите" и "Сега кой ще ни даде заплата", пише на плакатите, които носят протестиращите.

В 17 часа, когато започна протестът, музиката от плажа "Какао бийч" утихна и се пренесе на специално обособено място с диджей пулт. Сред хората, които се събират са не само от работещите в заведения, а и от такива, които подкрепят инициативата им. На място раздават големи стикери, на които пише "Аз съм мутра".

Над 30 полицаи и още толкова охранители следят за спазването на реда.

"Флагман" съобщава, че целият периметър около протеста е заграден от жандармерия, полиция и десетки цивилни служители на реда. Преди няколко дни демонстрантите направиха шествие в курорта и затвориха за няколко минути символично главния булевард, но сега протестът няма разрешение и органите на реда трябва да ограничат демонстрацията само до паркинга на "Какао Бийч".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не че съм фен на Симеонов, но като видя такива печатани на един принтер плакати, и ми става ясно що за протест си имаме.

19.08.2017 19:02:21

Петрос

Тия работници накарани от работодателите си да протестират явно никой от тях не е ходил в Гърция ! В Гърция е невъзможно по цяла нощ да правиш оргии ! Там таверните са до 24.00 и музиката е в закрити помещения.! Нарушиш ли наредбата,глобата е солидна ! Но там няма мутри !

19.08.2017 18:07:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.