• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Предстоящи събития в страната за утре, 7 август

Предстоящи събития в страната за утре, 7 август

/КРОСС/ София.
От 11.00 часа в конферентна зала „Триадица" на хотел „Вега" ще се проведе междинна пресконференция по проект „Въвеждане на модерни, надеждни и ефикасни процедури за планиране и изпълнение на бюджета на съдебната власт" с бенефициент Висшият Съдебен съвет (ВСС).

София.
От 11.00 часа в щаба на „Национален фронт за спасение на България" на бул. „Васил Левски" 94, Коалиция „Патриотичен фронт" ще даде пресконференция.

София.
В 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция, на която Милослав Кръстев и Дениз Тюркмен ще опровергаят твърденията в медиите за задържане на двама рекетьори, изнудвачи при акция на СДВР под ръководството на Софийска районна прокуратура - Милослав Кръстев и Дениз Тюркмен.

Банско.
От 17.30 часа в Дома на изкуствата ще бъде представена изложбата-живопис на Огнемир Киров, Вили Николов, Петър Савав и Силви Басева под общото заглавие „Синтез на изкуствата". Изложбата се организира във връзка с Международния джаз фест Банско 2014. В „Кулината къща" ще бъде представена графиката, живописта, скулптурата и дърворезбата. Изложбата ще представи творби на Кирил Бошкилов - баща, Весела Кирилова, Калина Кралева, Иван Бошкилов - син, Румен Желев, Нина Златева и Мистрал.

Белица.
От 13.30 часа в заседателната зала на Община Белица на ул. „Георги Андрейчин", 15 ще се проведе семинар на тема „Потенциал на възобновяемите енергийни източници в трансграничния регион България - Македония". Семинарът се организира във връзка с изпълнението на проект по програмата за трансгранично сътрудничество между България и Македония.

Бургас.
От 10:30 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция по повод последните значими открития на п-в Форос. Директорът на Регионалния исторически музей Бургас Милен Николов ще представи информация за открития монументален раннохристиянски храм. В пресконференцията ще вземат участие още кмет на община Бургас Димитър Николов и Тодор Батков, собственик на „Форос Дивелъпмънт" АД, финансираща проучванията.

Варна.
От 7 до 10 ще се провежда фестивал „Summer Salsa Fest", посветен на карибските танци. В рамките на фестивала програмата на открито включва плажни латино фиести, танцови партита и уроци в стиловете салса, регетон, меренге, бачата, ча-ча, кизомба, тимба, сон, афро румба и пачанга. Домакин е Варненският свободен университет „Черноризец Храбър", а плажните фиести ще бъдат в най-южната част на плаж „Кабакум".

Варна.
От 19.00 часа Организационният съвет на „Август в изкуството 2014" представя деветото издание на биеналето на визуалните изкуства в Градската художествена галерия. Пресконференцията за официалното отриване ще започне в 12.00 часа.

Видин.
От 10.0 часа в залата на 6 ет. в Община Видин ще бъдат отворени ценовите оферти на кандидатстващите фирми за възлагане на обществена поръчка с предмет „Осигуряване на разпространение информация и публичност по проект: „Нов дом в гр. Видин".

Казанлък.
Общинският съвет на Казанлък ще проведе извънредно заседание във връзка с необходимостта да бъдат осигурени близо 3,5 млн. лв. по арбитражно решение, което вече е влязло в сила с „ Тракия Трейд".

Кърджали.
От 18.00 часа Военният клуб и Областният военен отдел- Кърджали организират вечер под надслов „Мисия Афганистан", с участието на военнослужещи от гарнизон Хасково, участвали в миро опазващи мисии.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.