• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

/КРОСС/ ***
Варшава.
Държавният глава Росен Плевнелиев ще води българската делегация за участие в Срещата на държавните и правителствени ръководители на страните членки на Организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) във Варшава, Република Полша.

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София .
От 09.30 часа в зала „Библиотека" в хотел „Радисън Блу Гранд хотел" ще бъде открита кръгла маса на тема „Оценка и въздействие на законодателството".

***
София .
От 09.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Георги Георгиев, Калоян Томов, Мартин Николов и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група, създадена с цел убийства.

***
София .
От 09.30 часа в СГС 21 състав ще гледа делото срещу Мирчо Петков и др. (Престъпления по служба с цел облага - чл. 282 - 283а от НК )

***
София.
От 10.00 часа в Дом на Европа ще се проведе дискусия на тема „Европа след Брекзит, или за бъдещето на интеграция в ЕС".

***
София.
От 11.00 часа в лаборатория 9130, 9-ти блок на ТУ-София ще се състои тържествено честване по повод 75-годишнината на катедра „Двигатели с вътрешно горене".

***
София.
От 13.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Бойко Бъзовски, Емил Бъзовски, Емил Димитров у др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
В 19.00 часа при пилоните на НДК, велосипедисти организират протестно шествие под надслов „Не пречим на движението, ние сме движението".

***
София.
От 21.00 часа при Лятна естрада в Борисовата градина ще бъде открит петият сезон на „Пътуващо лятно кино с БНТ1" с филма „Жажда".

***
Банско.
От 10.00 часа в района на моста при разклона за местността Чалин валог над град Банско ще се проведе акция-занятие за защита на населението в случай на наводнения ще се проведе край Банско.

***
Бургас.
От 11.00 часа във Военния клуб в град Бургас ще се проведе пресконференция във връзка с националното военноморско учение „Бриз 2016", отворено за участие на ВМС от страни членки на НАТО.

***
Бургас.
От 13.00 часа в зала "Нимфа" на хотел "Аква" ще се проведе Източноевропейски шампионат по шахмат.

***
Бургас.
От 16.30 часа в зала "Младост" ще се проведе официално откриване на международния турнир по художествена гимнастика "Олимпиякъп".

***
Бургас.
От 20.00 часа в експоцентър "Флора" ще започне фестивалът "Джаз в Бургас".

***
Бургас.
От 21.00 часа на плажната ивица под Културен център "Морско казино" ще бъде разположена арт инсталацията от огън.

***
Бургас.
От 21.00 ч. на Централния плаж ще се проведе концерт на Кока-Кола.

***
Варна.
От 10.30 часа в Яхт клуб „Кап. Георги Георгиев - Порт Варна" ще се проведе шкиперска конференция за участниците в регата "Порт Варна" ‘2016, а за 12.00 часа е предвиденпърви възможен предупредителен сигнал за гонките в акваторията на Варненски залив.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ-Варна на ул. „Георги Бенковски" №1 общинският съветник Иво Иванов ще има приемен ден за граждани.

***
Варна.
В 16.00 часа на паркинга на Франкофонски център Варна - Алианс франсез Варна и Френски институт, официално ще бъде открит проектът :Зелено пространство".

***
Велико Търново.
От 20.00 часа в Лапидариума на Регионалния исторически музей ще се проведе класически концерт под надслов „От Моцарт за Моцарт".

***
Велико Търново.
От 20.00 часа в Парк „Асеневци" ще бъде официално открит „Десети Мото рок фест Велико Търново - 2016".

***
Велико Търново.
От 19.30 часа в Летен театър в рамките на „Дикси джаз фест Велико Търново 2016" ще свирят Nadya Toncheva & Hot club de Plovdiv /BG/Federica Colangelo quartet /IT & BG/.

***
Добрич.
От 10.00 часа в парк - хотел „Изида", „Бизнес център Добрич" в партньорство с Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност" организира информационна среща с бизнеса на тема „ Възможности за кандидатстване по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност"2014- 2020.

***
Кюстендил.
От 19.00 часа в Художествена галерия „Владимир Димитров-Майстора" ще се проведе концерт на Лилия Здравкова - сопран, и Светослав Лазаров - пиано.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в 2 зала на Окръжния съд ще се гледа делото срещу срещу Александър Ч. по обвинение по в умишлено убийство.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Провеждане на програма за проучвателен мониторинг за оценка на натиска и въздействието на рибовъдството върху повърхностните водни тела и актуализация на програмата от мерки в Плана за управление на речните басейни /ПУРБ/ в Източнобеломорския район".

***
Русе.
От 10.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще заседава Областната комисия по безопасност на движение по пътищата.

***
Смолян.
Продължава вторият ден от футболния турнир за жени военнослужещи.

***
Созопол.
От 10.00 часа на остров Св. Кирик ще се проведе пресконференция по повод започващите археологически разкопки с международно участие.

***
Шумен.
От 11.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание на Правната комисия към Общинския съвет.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.