• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за утре, 14 януари

Предстоящи събития в страната за утре, 14 януари

/КРОСС/ ***

София.
От 9 ч. започва редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 9.30 ч. ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 10 ч. ще се проведе заседание на Столичен общински съвет (СОС).

***
София.
От 9.30 ч. 15 състав на СГС ще разгледа делото срещу Любомир Димитров - Гребеца (чл. 115-118 НК)

***
София.
От 10.30 ч. - 24 състав на СГС ще разгледа делото срещу Владимира Янева и Тодор Костадинов (чл. 284 в, ал. 1 НК)

***
София.
От 11 ч. ръководството на ПП АБВ ще даде пресконференция.

***
София.
От 12.30 ч., Комисията за енергийно и водно регулиране ще се състои пресконференция на тема- „Промяната в регулацията на цените и качеството на ВиК услугите - фактор за повишане устойчивостта и ефективността на сектора". Пресконференцията ще се проведе в сградата на Комисията, Заседателна зала - 4 ет.


***
София.
От 10 ч., в Зала 1 на НДК ще се състои тържествена церемония по случай завършването на Випуск 2015 на Медицинския факултет София. 315 лекари ще положат Хипократовата клетва в присъствието на техните близки, ръководството на Медицинския университет, представители на държавните институции и др.

***
София.
От 11 ч. в зала 5 на Министерството на труда и социалната политика деца от ОУ „Васил Левски", с. Караджово, обл. Пловдив, ще представят традиционни песни и танци по повод Василица и ще сурвакат за здраве и благополучие председателя на ДАЗД г-жа Ева Жечева.

***
София.
От 14 ч. в залата за пресконференции на НДК, вход от страната на вход А3, асоциация „Прозрачност без граници" ще представи инициативата „Гражданска платформа за отговорно и отчетно управление".

***
София.
От 11 ч. ръководството на Агенцията за ядрено регулиране организира пресконференция, на която ще представи дейността си за изминалата 2015 година. Събитието ще се проведе в Голяма зала на Учебния център на АЯР (бул. "Шипченски проход" № 69).

***
София.
От 17.30 ч. с традиционен празничен концерт на „Сцена 17" в Министерството на културата на бул. „Ал. Стамболийски" 17 ще бъде отбелязана Ромската Нова година - Василица.


***
София.
От 18.30 ч. в Съюз на архитектите, зала 1 ще се състои благотворителен бал-концерт в помощ на домовете за социални услуги.

***
Пловдив.
От 10 ч. в 2 зала на Пловдивския апелативен съд ще бъдат разгледани жалбите на Александър А., на 35 г., Стефан С., на 24 г., Анатолий Х. срещу определението на Пловдивския окръжен съд, с което им бяха взети мерки за неотклонение „Задържане под стража". Те са привлечени като обвиняеми за опит за изпиране на пари - престъпление по чл. 253 ал. 5 от Наказателния кодекс.

***
Пловдив.
От 11.30 ч. в кв. Столипиново, на ул. "Ландос", пред офиса на фондацията "Рома" ще се проведе тържество за Банго Васил. Ще има много настроение, музика и танци, обещават организаторите и уточняват, че ще бъде разиграна и традиционната томбола.


***
Добрич.
От 11 ч. в малка заседателна зала в Община град Добрич ще се състои финалната пресконференция по случай приключване дейностите по проект „Обновена и модернизирана градска среда чрез реконструкция на градски парк „Св. Георги".
***
Бургас.
От 18 ч. в Дома на нефтохимика ще се проведе информационна кампания по Програмата за безплатно саниране на жилищни сгради.

***
Бургас.
От 16.30 до 18 ч., в централата на ГЕРБ-Бургас на улица „Конт Андрованти 5" общинският съветник от ГЕРБ Димчо Грудев ще има приемен ден.


***
Бургас.
От 11 ч. в ТД на НАП Бургас ще се проведе пресконференцията за данъчна кампания 2016 г.


***
Бургас.
От 11 ч. в конферентната зала на Областен Иинформационен Център - Бургас ще бъде представена програмата на Центъра за 2016 година.

***
Бургас.
От 8.30 до 15 ч. д-р Георги Николов, специалист по репродуктивно здраве ще преглежда в Звеното по асистирана репродукция на МБАЛ-Бургас.

***
Велико Търново.
От 19 ч. в камерната зала на МДТ „К. Кисимов" ще се играе 50-и юбилеен спектакъл на „Свекърва".

***
Велико Търново.
От 20.30 ч. в Клуб „Мелон" ще се проведе вечер на корейската музика.

***
Велико Търново.
От 18.30 ч. в НЧ „Напредък -1869" Драматичен театър „Рачо Стоянов" - Габрово ще представи постановката „Един Джаксън повече" по Артър Нюфийлд.

***
Видин.
От 17.30 ч., на площада в кв. "Нов път" във Видин ще бъде организирано тържество във връзка с Ромската Нова година (Банго Васили). Ще се проведе и традиционният конкурс "Мис Василица", със съдействието на общината.

***
Горна Оряховица.
От 11 ч. учениците от ОУ ,,Пайсии Хилендарски" град Горна Оряховица, ще сурвакат Кмета на Общината инж. Добромир Добрев.

***
Горна Оряховица.
От 17.30 ч. в ХГ „Недялко Каранешев" юбилейна фото изложба ще представи фотографът Красимир Маринов.

***
Казанлък.
От 17 ч. в залата на Културно - информационния център на ул. „Искра" 4, ще се проведе церемония по награждаване „Спортист на годината - 2015". По време на събитието ще бъдат наградени 10-те най-добри спортисти на Казанлък за 2015 година. Награди ще има още и в категориите: Треньор на годината и Отбор на годината.

***
Казанлък.
От 10.30 ч. в Конферентната зала на Кюстендилската търговско-промишлена палата, бул. Ал. Батенберг 12, ще се проведе среща със Стефан Заманов, вицепрезидент „Стратегическо развитие" в EVN, по въпроси свързани с предстоящата либерализация на енергийния пазар и подходите за реализиране на енергийна борса в България.
***
Кюстендил/с. Драговищица.
От 13 ч. в читалище „Славчо Темкин" в село Драговищица се организира празникът „Сурва, весела година". Гостува сурвакарска група от село Ябълково.

***
Пазарджик.
В 11 ч. с поклонение на паметната плоча на генерал Брок ще започне отбелязването на 138 години от Освобождението на града от турско робство. -

***
Сливен.
От в 11 ч. сградата на общината ще се проведе представяне на дейностите по проект на Общински детски съвет Сливен, спечелен пред фондация "Партньори-България".

***
Смолян.
От 10 ч., на плац „Студенец" в Пампорово министър Николина Ангелкова и председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов ще представят резултатите от проверките по състоянието на ски пистите в зимните курорти.

***
Шумен.
От 13 ч. в зала 363 на община Шумен ще се проведе обществено обсъждане на проектните предложения за изграждане на паметник на поета Иван Пейчев.

***
Шумен.
От 17 ч. в концертната зала на Общински младежки дом ще проведе инициатива по повод Банго Васил- Ромска Нова година.

***
Шумен.
От 18.35 ч. в концертна зала „Проф. Венета Вичева" на община Шумен ще се проведе симфоничен концерт с диригент Славил Димитров, солисти - Виктория Стефанова, Александрина Михайлова, Яна Василева, Мадлен Перчемлиева и участието на Хор „Симеонис".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.