• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

/КРОС/ ***
София.
От 09.00 часа Народното събрание ще проведе редовното си пленарно заседание.

***
София.
На „Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще проведе заключителната среща в рамките на месеца на политическите консултации с парламентарно представените партии. Държавният глава ще разговаря с представители на Политическа партия ГЕРБ.

***
София.
От 10.00 часа в Министерски съвет ще се проведе редовно заседание.

***
София.
От 09.00 часа, пред Народното събрание ще се проведе протест, организиран в социалните мрежи и насочен срещу 20-те брутни заплати, които получават служителите на МВР при пенсиониране.

***
София.
От 09.30 часа, в сградата на Министерство на икономиката на ул. "Славянска" №8, Замeстник-министърът на икономиката Даниела Везиева ще връчи сертификат за инвестиция клас „А" по реда на Закона за насърчаване на инвестициите на „Интегрейтид Микроелектроникс България" ЕООД

***
София.
От 10.00 часа, в Литературен клуб "Перото" (НДК, пл. "България" 1, гр. София) ще бъде проведена дискусия на тема: "Защо на работното място? Редовното дарителство в големите компании".

***
София.
От 11:00 часа ще бъде организирана пресконференция за екстремната ски и сноуборд надпревара в необработен терен - Витоша X Lines 2016!

***
София.
От 11.00 часа, в библиотеката на Чешкия център (ул. „Г. С. Раковски" 100) ще бъдат представени проектите и събитията на центъра за първото полугодие на тази година.

***
София.
12.00 часа, пред сградата на Президентството, Национална асоциация „Българско Черноморие" организира митинг за подкрепа правото на държавния глава на Република България да обнародва приетите на 01.03.2016г. промени в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие от Народното събрание.

***
София.
От 12.30 часа министърът на външните работи Даниел Митов ще изнесе публична лекция по актуални въпроси на външната политика в голямата конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство.

***
София.
От 13.30 часа, 13 състав на Софийски градски съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Сергей Станишев, обвинен в престъпление по чл. 78а от Наказателния кодекс.
***
София.
От 13.30 до 18.30 часа, в София тех парк ще се проведе второто издание на Младежки кариерен форум „Професиите на бъдещето".

***
София.
От 14.00 часа, в заседателната зала на в сградата на ВСС, съвета ще проведе заседание, на което ще бъдат обсъдени извършените и предстоящи действия във връзка с оптимизиране на структурата на съдебните райони.

***
София.
От 18.00 часа, в Аулата на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов" ще се проведе представяне на книгата на Любомир Тенев „Перо и маска".

***
София.
От 18.30 часа, Център за култура и дебат "Червената къща" ще бъде проведена дискусия на тема: „Има ли алтернатива икономиката на консумеризма, възможна ли е икономика „без растеж""?

***
София.
От. 19.00 часа, в „Текила клуб" (пл. „Народно Събрание" № 4), ще бъде проследено осъществяването на „Проект Антарктида: Послание до Утрешните хора".

***
София.
Като част от заключителното събитие по Проект "Зелена светлина за училище сред природата" ще бъде представена уникална за България книга съчетаваща 30 годишен опит от създаването на общности сред природата и в селата из целия свят.

***
Асеновград.
От 10.00 часа, Община Асеновград и ПГ „Цар Иван Асен II" ще отбележат 786 години от славната победа при Клокотница.

***
с. Буново.
От 11.00 часа, пред паметника на жп гара Буново, „Национален фронт за спасение на България" ще отбележи 31-вата годишнина от кървавия атентат във вагона за майки с деца и ще почете паметта невинните жертви.

***
Бургас.
От 14.00 часа, в спортна зала "Никола Станчев" ученици от 5-те и 6-те класове на бургаските училища ОУ "Найден Геров", СОУ "Петко Росен" и СОУ "Константин Петканов" в к-с "Меден рудник" ще вземат участие в обучение по безопасен интернет.

***
Бургас.
От 18.00 час,а в Концертна зала на Музикалното училище ще се проведе концерт под насдслов „Едно училище на 55", който се осъществява в рамките на проекта „На концерт в сряда"

***
Бургас.
Oт 19:00 часа в Операта ще се проведе гала концерт. Най-известните арии и дуети в света ще прозвучат в изпълнение на звездите на Бургаската опера.

***
Варна.
От 11.00 часа, в съдебна зала 1А на І етаж на съдебната палата на площад "Тракия" ще се състои пресконференция на Районен съд - Варна за представяне на обобщените резултати от дейността си за изминалата 2015 година.

***
Велико Търново.
От 15.00 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов" ще се проведе Кръгла маса по проект „Никога не е късно" за ресоциализация на деца, пострадали от насилие и трафик".

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов" ще бъде открита изложбата „Минало незабравимо" с автор Пламен Бойчев.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов" ще бъде открита изложбата „Създаването на /нов/ Рим".

***
Горна Оряховица.
От 9.00 часа в Спортна зала „Никола Петров" ще се проведе Областно първенство по хандбал за юноши и девойки 8-10 клас от ученически игри 2015/ 2016 година

***
Горна Оряховица.
От 18.00 часа в Младежки дом Театър 220 ще представи постановката „Лелята на Чарли" по Томас Брандън

***
Казанлък.
От 11.00 часа в Сдружение „Бъдеще за децата" ще бъде открита стая за сензорна терапия и мултисензорна стимулация.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа, на площад „Велбъжд", ще се отбележат 73 години от спасяването на българските евреи.

***
Кюстендил.
От 11.30 часа в къща-музей „Димитър Пешев" ще бъде открита изложбата „Страдание и спасение. Паметта на еврейските общности във Варна, Русе и Шумен.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в ТД „Осогово" ще бъдат представени резултатите от съвместен проект с общински училища за опазване на защитените местности.

***
Пловдив.
От 09.00 часа, в зала 2 на Пловдивски окръжен съд ще се проведе съдебно заседание по делото срещу Петър П., Румен Н., Георги Г., на които са повдигнати обвинения по чл. 244 ал.1 и ал.2, както и 246 ал.1 и ал.3 от Наказателния кодекс.

***
Пловдив.
От 09.30 часа, в зала 5 на Пловдивски окръжен съд ще се проведе съдебно заседание по делото срещу подсъдимия Йордан К., на който е повдигнато обвинения по чл. 282 ал.1 от Наказателния кодекс.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в офиса на синдикалната организация „Подкрепа" на бул."Руски" №86 ще се проведе пресконференция на тема „Дискриминация по синдикален признак в Община Асеновград".

***
Пловдив.
От 11.00 часа, СРС „Подкрепа" Пловдив ще проведе пресконференция на тема „Дискриминация по синдикален признак в Община Асеновград", в офиса на синдикалната организация: бул."Руски" №86.

***
Сливен.
От 9.00часа, в зала 105 на общинската администрация ще се проведе редовната пресконференция на кмета на община Сливен Стефан Радев и неговите заместници.

***
Шумен.
От 9.30 часа, в Младежкия дом ще бъде открит Международния детски театрален фестивал "Братя Грим" по приказки на класиците

***
Шумен.
От 15.00 часа, в Танцувалната зала на Младежкия дом, ще се проведе дискусия за ролята и бъдещето на Младежкия дом през погледа на младите хора.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.