• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***
София.
В Националния исторически музей президентът Росен Плевнелиев ще бъде домакин на тържествената вечеря ифтар в рамките на свещения за мюсюлманите месец Рамазан.

***
София.
Д-р Андрей Ковачев - член на Европейския парламент, ще вземе участие в дискусията „Знание и ценности" - (не)изучаването на тоталитарните режими в българското училище, която ще се проведе в Дома на Европа.

***
София.
От 09.30 часа, XIV състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Илиян И., Юрий В., Николай В. и Георги Ж., които са обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група, създадена с цел отнемане на чужди движими вещи.

***
София.
От 09.30 часа, II състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Тодор С., Олег И., Мартин С., Христо Б., Мартин П., Илия Е., Петър К., и Иван Г., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа, 10-ти състав на Софийски градски съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Марк С., обвинен в престъпление по чл. 354а,б от Наказателния кодекс.

***
София.
От 09.30 часа, ще се проведе „Ден на отворените врата във „Висшия съдебен съвет".

***
София.
От 10.00 часа, в зала „Запад" на Народното събрание, делегация от Китайския народен политически консултативен съвет, водена от заместник-председателя на комисията по външна политика Джоу Уенджун ще се срещнат със заместник-председателя на Народното събрание Янаки Стоилов и членовете на Групата за приятелство България-Китай. След това те ще имат разговор с председателя на Комисията по външна политика на Народното събрание Джема Грозданова.

***
София.
От 10.00 часа, IX състав на Специализирания наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Радмил П., Марио Н., Анна Ш., Петя Х., Лазарина Г., Марияна Н., Валентин А. и Иван И., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа, VI състав на Специализирания наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Радослав П., Кирил Р., Михаил Д. и Симеон И., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 до 12.00 часа, в Националния пресклуб на БТА, ще бъде проведена пресконференция, на която икономисти от БАН ще представят доклад за влиянието на емиграцията и аграрния сектор върху икономиката ни.

***
София.
В парка на Военната академия „Г. С. Раковски" ще се проведе спектакълът спектакъла „Кредитът" с Асен Блатечки и Атанас Атанасов, в рамките на театралния фестивал „София Моно".

***
София.
От 17.00 часа, народния представител ПП ГЕРБ-София Христо Гаджев организира приемен ден за граждани в клуба на партията в жк. „Люлин".

***
Благоевград.
От 10.30 часа, Регионален исторически музей - Благоевград организира „Лятна детска музейна школа" за деца на възраст между 6 и 13 години.

***
Ботевград.
От 14.00 часа, в централата на ПП ГЕРБ-Ботевград народният представител област Иван Стойнов организира приемна за граждани.

***
Бургас.
От 12.00 часа в Капитанска зала на хотел България ще се проведе пресконференция с участието на народните представители от ПГ на Коалиция „БСП лява България" Петър Кънев и Атанас Зафиров.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе последното обществено обсъждане за именуване и преименуване на улици.

***
Варна.
От 10.30 до 12.00 часа, в офиса на ПП ГЕРБ-Варна народният представител Павел Христов ще проведе приемна на граждани.

***
Велико Търново.
От 8.00 часа в Комплексния онкологичен център ще се състои визита на кмета на Община Велико Търново и Сдружение "Солидарност Швейцария - Източна Европа", свързана с бъдеща дарителска акция.

***
Велико Търново.
От 11.30 часа в Регионалния инспекторат на МОН във Велико Търново ще бъдат представени резултатите от външното оценяване за 4 и 7 клас за областта.

***
Добрич.
От 19.00 часа, в концертната зала „Добрич" ще се проведе спектакълът „Art" от Ясмина Реза.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в 1 зала на Пловдивският апелативен съд ще се разгледа жалбата на подсъдимият Мартин Марин срещу решението на Окръжния съд, според което е осъден на две години и пет месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба в размер на 5000 лева.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в 11 зала на Пловдивският районен съд ще се гледа делото с подсъдим Ахмед А. Той е обвинен в извършване на престъпление по чл. 209 ал.1 от НК. На 16.10.2014 г. с цел да набави за себе си имотна облага е възбудил заблуждение у Ахмед Ш., като го е уверил, че са му необходими парични средства за заснемането на филм и с това е причинил на Неврие Ш. имотна вреда в размер на 18 000 лв.

***
Пловдив.
От 11.00 часа, народният представител от „БСП лява България" Георги Търновалийски ще даде пресконференция в пресцентъра на БСП - Пловдив (Ул. „Кр. Пастухов" 18).

***
Пловдив.
От 18.00 часа в галерията на Дружество на Пловдивските художници на ул. Гладстон 32 ще се проведе официалното откриване и връчване на наградите на Изложбата от Трети Международен Фото Салон Пловдив 2016 в.

***
Пловдив.
От 18.00ч. в Културен център „Радио Пловдив" ще бъде открита изложба "Дигитални фрагменти" на Весела Статкова.

***
Русе.
От 18:00 часа, на площада пред Община Русе ще се проведе флашмоб под мотото „Твоята стъпка напред".

***
Стара Загора.
От 11.00 часа, в сградата на общината, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще представи пред кметове от целия Югоизточен район за планиране, в който влизат областите Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора възможностите да кандидатстват за екологични проекти през 2016 г.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа ще започне Международният джаз фестивал „Джаз форум Стара Загора" 2016.

***
Стара Загора.
От 11.30 часа, в Регионален пресклуб на БТА - Стара Загора ще се проведе пресконференция на Димитър Танев, депутат от Реформаторския блок.
***
Стара Загора.
От 12.00 часа, в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе пресконференция по повод предстоящия Международен лекоатлетически турнир „Самарско знаме".

***
Шумен.
От 10.00 часа в заседателната зала на Българската социалистическа партия- Шумен ще се проведе пресконференция с участието на народния представител от БСП - Лява България Иван Иванов и ръководните органи на общинската и областна структура на БСП.

***
Шумен.
От 14.00 до 16.00 часа, в офиса на ПП ГЕРБ-Шумен (ул. „Съединение" 107) ще се проведе открита приемна за граждани на народните представители проф. Стефан Желев и Ралица Тодорова.

***
Ямбол.
От 13.00 часа, в 203 на Община Ямбол ще се проведе съвместна пресконференция на кмета Георги Славов и Асен Хаджитодоров - председател на Световната федерация по канадска борба, във връзка с домакинството на Ямбол на Балканска лига по канадска борба.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.