• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Герман Костин, който е обвиняем за убийството на 5-годишния Никита.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на СДВР се проведе брифинг за взетите от дирекцията мерки, свързани с опазването на обществения ред и сигурността на гражданите по време на предстоящите празници. Във връзка с очаквания засилен трафик ще бъде оповестена и организацията на пътните екипи с цел предотвратяване на задръствания и тежки пътни произшествия .

***
София.
От 10.30 часа в Музея на съобщенията ул. „Гурко" 6 ще бъде пусната в употреба пощенска марка с портрета на любимия български изпълнител Емил Димитров. Печатът за валидиране на марката ще бъде поставен от изпълнителния директор на „Български пощи" Деян Дънешки. Гости на церемонията ще бъдат Емил-Димитров-син и почитатели на звездата на българската музика.

***
София.
От 11.00 часа Състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу И. Василев, Г. Божилов, Й. Джогански, Ф. Макавейски, В. Николов, С. Методиев и Л. Любомиров, които са обвинени в организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа министърът на финансите Владислав Горанов, заместник-министрите Карина Караиванова, Кирил Ананиев и Фейзи Бекир, както и ръководителите на НАП и Агенция „Митници" - Бойко Атанасов и Ваньо Танов ще дадат заключителна за годината пресконференция.

***
Благоевград.
От 11.30 часа в Конферентната зала на Областна администрация Благоевград областния управител Бисер Михайлов ще даде Годишна пресконференция по повод дейността на Областната администрация.

***
Бургас.
От 11.00 часа в Апелативен съд Бургас председателят на съда - съдия Деница Вълкова, ще посрещне представители на училищата и лично ще дари компютърни конфигурации на ОУ „Васил Априлов" и ОУ „П.Р.Славейков" за нуждите на техните възпитаници.

***
Варна.
От 12.00 часа в сградата на Варненска и Великопреславска света Митрополия Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Йоан ще произнесе Рождественското си послание.

***
Варна.
От 19.00 часа във Фестивален и конгресен център ще се проведе празничен Коледен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, организиран съвместно от Община Варна, Военноморските сили и Фестивален и конгресен център Варна.

***
Велико Търново.
От 12.30 часа в сградата на Община Велико Търново ще гостуват коледари.

***
Видин.
От 10.30 ч. коледари от читалище "Цвят" и от ОУ "Отец Паисий" ще поздравят кмета на Община Видин Огнян Ценков.

***
Добрич.
От 11.00 часа на пл. „Свобода" ще се състои Празничен концерт на Духов оркестър - Добрич с диригент Стоян Монов.

***
Добрич.
От 17.00 часа на пл. „Свобода" ще се състои Коледен концерт на хор и оркестър при Професионален фолклорен ансамбъл „Добруджа" с гл. художествен ръководител Стоян Господинов и музикален ръководител Живко Желев.

***
Казанлък.
От 10.00 часа, в Зала 6 на Община Казанлък ще се проведе пресконференция на тема: Икономическо сътрудничество между град Казанлък и град Толиати, Русия. Участници: Даниела Коева, зам.-кмет на Община Казанлък по строителство, инфраструктура и транспорт, Стефан Дамянов, кмет на град Казанлък мандат 2003-2011 г. и Владимир Чучумишев, общински съветник от групата на „Експерти за Казанлък".

***
Кюстендил.
От 19.00 часа в общинския драматичен театър ще се проведе благотворителен спектакъл.

***
Пазарджик.
От 09.00 часа Окръжният съд ще гледа дело по искане за по-леки мерки на 11 от подсъдимите за разпространение на идеите на "Ислямска държава".

***
Русе.
От 11.00 часа в Историческия музей ще бъде открита изложба - витрина с новогодишни поздравителни картички от държавни ръководители на България през социализма.

***
Смолян.
От 11.00 часа на междублоковата спортна площадка на ул. „Спартак" ще се проведе финална пресконференция по проект „Зелена и достъпна градска среда на гр. Смолян - централна градска част".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.