• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за утре, 5 ноември

Предстоящи събития в страната за утре, 5 ноември

/КРОСС/ ***

София.
Президентът Росен Плевнелиев ще връчи орден „Стара планина" първа степен на патриарх Неофит.

***
София.
От 9 ч. започва заседанието на Народното събрание.

***
София.
От 9 ч. започва конференцията „Startup Next". Събитието ще се проведе в Inter Expo Center (бул. Цариградско шосе 147).

***
София.
От 9.30 ч. ще се проведе заседание на ВСС.

***
София.
От 10.30 ч в столичното 19 СОУ ,,Елин Пелин'' на ул. ,,Яков Крайков'' 16 (между Пирогов и Военно медицинска академия) Фондация „Америка за България" ще обяви началото на конкурса ,,Училища на бъдещето''.

***
София.
От 10.30 ч. - 24 състав на Софийски градски съд ще разгледа делото срещу Кирил Симеонов за убийството на финландеца Яри Салминен (чл. 115-118 от НК).

***
София.
От 11 ч. директорът на ОП „Екоравновесие" Петър Киров ще представи отчет за дейността на дружеството за месец октомври. Пресконференцията ще се състои в сградата на бул. „Мария Луиза"88.

***
София.
От 11 ч. в Националния военноисторически музей ще се открие изложбата „Знамената на победата". Изложбата ще бъде открита от министъра на отбраната Николай Ненчев. Тя е посветена на 130-ата годишнина от най-кратката и победна война в новата българска история - Сръбско-българската.

***
София.
От 11 ч. Софийската опера и балет организира пресконференция във ВИП залата на Операта. Пресконференцията е посветена на премиерата на балета "Българска токата".

***
София.
От 11 ч. в НДК ще се състои пресконференция, на която ще бъде представен Есенният салон на галериите.

***
София.
От 11.30 ч. министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще получи сертификат за съответствие на функциониращата система на МОСВ със стандарт БДС EN ISO 9001:2008. Финалната пресконференция ще се състои в заседателна зала на МОСВ - бул. „Мария Луиза" №22.

***
София.
От 11.30 ч. сдружение „Всичко за книгите" организира пресконференция в литературен клуб „Перото"

***
София.
От 13 ч. ще се състои встъпителна пресконференция по проект „Е-консулски услуги", рег.№ 13-31-35/24.04.2014 г., изпълняван от Министерство на външните работи. Събитието ще се проведе в конферентната зала на Пресклуб БТА, гр. София, бул. „Цариградско шосе" 49.

***
София.
От 14.30 ч. в зала „Изток" на Народното събрание ще бъдат обсъдени тенденциите в профилактиката и лечението на рака на млечната жлеза.
Форумът, който е под патронажа на парламентарната Комисия по здравеопазването, ще бъде открит от председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

***
София.
От 15.30 ч. в зала „Роял" на хотел „Шератон", Асоциация Банка на годината организира втора международна конференция „Финансова стабилност".

***
София.
От 16.30 ч. в зала София II, хотел Маринела ще се състои Национален конгрес по интервенционална кардиология.

***
София.
От 18.30 ч. в арт Галерия "Ларго" ще бъде открита самостоятелна изложба-графика и рисунка "Време за , ново начало" на Юлиан Йорданов.

***
София.
От 19.30 ч. ще се проведе второто издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady - „Златно сърце".

***
к.к. „Слънчев бряг".
Водещи специалисти в гастроентерологията ще обсъдят новостите в областта. Организатори са Медицински университет - Варна, УМБАЛ „Света Марина" - Варна, БАНИ и Клиниката по хепатогастроентерология.

***
Стара Загора.
От 10 ч. зам. - министър Цветан Димитров ще открие Национален семинар „Приложение на възобновяемите енергийни източници в животновъдството". Събитието ще се проведе в Аудитория №1 на Тракийски университет - Стара Загора.

***
Добрич.
От 12 ч. пред сградата на Община Добрич се открива паметен знак на таврийските българи

***
Добрич.
От 10 ч. в Голямата зала на Община Добрич ще се проведе първо заседание на новия ОбС в града.

***
Пловдив.
От 10 ч. започва учредителната сесия на Общински съвет Пловдив.

***
Кърджали.
От 10 ч. ще се проведе ден на отворените врати по повод професионалния празник на полицията

***
Казанлък.
От 17.30 ч. в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра" 4 Общинската избирателна комисия официално ще връчи удостоверенията на избраните на Местни избори '2015 г. кмет на община Казанлък, кметове на населените места и общински съветници.

***
Благоевград.
От 11 ч. започва официалната церемония, на която д-р Атанас Камбитов ще положи клетва като кмет на община Благоевград

***
Благоевград.
От 10 до 12.30 ч. в сградата на Американския Университет-Благоевград Представителството на Европейската комисия и Световната Банка в България ще проведат дискусия в Благоевград посветена на приоритетните реформи в страната ни.

***
Стара Загора.
От 10 ч. кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще положи клетва за встъпване в длъжност за втория си мандат, заедно с новоизбраните общински съветници и кметове на кметства в община Стара Загора. Полагането на клетва ще бъде в общинската зала „П.Р. Славейков".

***
Ловеч.
От 14 ч. в залата на Областен информационен център - Ловеч (в „Барокови къщи" на ул. „Търговска" 29) ще се проведе информационна среща с координатори и доброволци на Български червен кръст. Събитието поставя начало на участието на ОИЦ - Ловеч в предстоящата национална инициатива „Заедно за съпричастността" като партньор на областната структура на БЧК.


***
Казанлък.
От 10 ч. ще започне турнир по стрелба по повод празника на Сухопътните войски

***
Бургас.
От 10 ч. институцията на омбудсмана организира приемна на националния омбудсман Мая Манолова в приемната на обществения посредник на гр. Бургас с адрес ул. "Шейново" № 24, ет. 4. - не отразяваме

***
Бургас.
От 13 ч. е предвидена пресконференция (ул. "Шейново" № 24, ет. 4) с националния омбудсман Мая Манолова.

***
Бургас.
От 18 ч. на площад „Тройката" ще се проведе протест на служителите от МВР.

***
Бургас.
От 10.30 в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе начална пресконференция по повод началото на изпълнението на два нови проекта, насочени към подобряване и разширяване на обхвата на предлаганите здравни и социални услуги на територията на общината.

***
Айтос.
От 10 ч. ще се проведат тържествените сесии в общините Айтос и от 14 ч. в Камено.

***
Приморско.
От 9.30 ч. общинските съветници и кметовете в община Приморско ще положат клетва. Официалната церемония ще се проведе в залата на читалище „Самообразование - 1919".

***
Варна.
Oт 11 ч. в Пресцентър на ФК ще се проведе пресконференцията на МК "Кирил Йорданов - кметът на Варна". Темата са приключилите местни избори.

***
Велико Търново.
От 17.30 ч. в Изложбени зали „Рафаел Михайлов" ще бъде открита националната филателна изложба, посветена на 830 годишнината от въстанието на Асен и Петър.

***
Велико Търново.
От 18 ч. в Младежки дом ще се проведе концерт на ученици от Музикална школа по повод деня на народните будители.

***
Велико Търново.
От 19 ч. в МДТ „К.Кисимов" ще се състои премиерата на спектакъла „Величието Асеневци".

***
Кюстендил.
От 11 ч. в заседателната зала на общината ще се проведе първо заседание на новоизбрания Общински съвет.

***
Кюстендил.
От 11 ч. в Административен съд-Кюстендил ще започне дело за касиране на избора за Общински съвет в Трекляно.

***
с. Семчиново.
От 8.30 ч. пред сградата на кметството ще се проведе мирен протест във връзка с новоизбрания кмет на селото и встъпването му в длъжност.

***
Банско.
От 15 ч. в Тържествената зала на НЧ „Никола Вапцаров" ще се проведе първото заседание на Общински съвет - Банско за мандат 2015 - 2019г. Заседанието се свиква от областния управител на област Благоевград на основание издадена от него заповед №ОА-АК-958/30.10.2015г. и резултатите от проведените на 25.10.2015 г. избори за общински съветници и кметове.


***
Пловдив.
Учредителна сесия на Общински съвет Пловдив / мандат 2015-2019/ ще се проведе от 10 ч. в зала "Съединение" на Регионален исторически музей.

***
Пловдив.
От 10.20 ч. състав на Пловдивския районен съд ще заседава по НОХД № 5813/ 2015 г. - докл. Д. Кацарев, 2 н. с., 10.20 ч.. Срещу Тодор Б.

***
Пловдив.
От 10.30 ч. на бул."България" № 236 ще бъде открита цялостната реконструкция на обръщалото към спирка №1003 на масовия градски транспорт.

***
Пловдив.
От 17 ч. в Голямата зала на община Ямбол ще се състои традиционната церемония по награждаване на млади таланти по повод Деня на будителите.

***
Смолян.
От 13.30 ч. в сградата на РУП-Смолян ще се проведе брифинг, на който от Синдикалната организация на МВР ще дадат информация във връзка с протестите на полицаите в Смолянска област.

***
Шумен.
От 17.30 ч. в библиотеката „Стилиян Чилингиров" шуменският поет и издател Славчо Николов ще представи своето поетично творчество. Гост на вечерта ще е и доц. Милю Петров.

***
Омуртаг./ Антоново.
От 10 ч. ще се проведе среща в Заседателната зала на Общински съвет- Омуртаг
От 10 ч. в Заседателната зала на Общински съвет-Антоново.

***
Никола Козлево.
От 10 ч. в административната сграда на Община Никола Козлево ще се проведе заседание за конституиране на новоизбрания Общински съвет.

***
Каспичан.
От 13 ч. в административната сграда на Община Каспичан ще се проведе заседание за конституиране на новоизбрания Общински съвет.

***
Нови пазар.
От 15 ч. в административната сграда на Община Нови пазар ще се проведе заседание за конституиране на новоизбрания Общински съвет.

***
Кубрат.
От 10.30 ч. в ритуалната зала на НЧ „Св.св. Кирил и Методий 1891" ще се проведе заседание за конституиране на новоизбрания Общински съвет.

***
Исперих.
От 14 ч. в административната сграда на Община Исперих ще се проведе заседание за конституиране на новоизбрания Общински съвет.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ПОЛИЦАИТЕ ПОКАЗАХА НА БОКО, ЧЕ ТОЙ ВСЪЩНОСТ НЯМА НИКАКВА ВЛАСТ! ПОЛИЦАИТЕ ОТВОРИХА ПЪТЯ ЗА ПОМИТАНЕ НА БОКОВАТА „ГРУПИРОВКА“! Лицето Бойко Методиев Борисов се опияни от това, че спечели местните избори тотално чрез фалшификации, манипулации, купуване и измама. Лицето Бойко Методиев реши, че вече разполага с ЦЯЛАТА ВЛАСТ. Дни след изборите обаче, полицаите показа на лицето Бойко Методиев Борисов, че всъщност НЯМА НИКАКВА ВЛАСТ! На практика КОЯ ВЛАСТ СЕГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЗА РАЗГОНИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПОЛИЦАИ – „ИПОН“ ЛИ?! Сега, когато излязат и военните, колкото и малко да са в тази държава, лицето Бойко Методиев Борисов ще лъсне като тиган на месечина, че „милиционерската държава“, която създаде, го оставя без абсолютно никаква власт. Какво ще направи лицето Бойко Методиев Борисов срещу полицаите и военните, ако те устоят и продължат протестите? ВЛАСТТА СЕ ТЪРКАЛЯ НА УЛИЦАТА И НЯМА КОЙ ДА Я ВЗЕМЕ. ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ПЛАШИПУТАРНИЦИ ПОД ШЛИФЕРА НА БОКО СЕ ПОСИРАТ, ЧЕ ИЗТЪРВАТ КЕЛЕПИРА ПОКРАЙ ГЕРБ. Има още нещо важно: полицаите излизат със социални искания и ако днес бъдат подкрепени от гражданството на България, след мутренското поведение, което Борисов им демонстрира, ТЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ЗАЩИТЯТ, когато гражданите излязат по улиците срещу управлението на тази мафиотска държава. И на финала: НИКОЙ В МВР НИКОГА НЕ Е ИМАЛ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЗА СВОЙ ЧОВЕК. ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ Е МУТРА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОЙ ОТКРАДНА ТРУДА НА ЧЕНГЕТАТА, КОГАТО „ЛЕТЕШЕ“ ОТ МЯСТО НА МЯСТО СЪС СЛУГИНСКИТЕ ЖУРНАЛЯ И ОПОВЕСТЯВАШЕ ТЕХНИЯ ТРУД, КАТО „СВОЕ“ РАЗКРИТИЕ. Сега ИСТИНСКОТО ОТНОШЕНИЕ НА ПОЛИЦАИТЕ КЪМ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ СЕ ПРОЯВИ НА УЛИЦАТА. ТЕ МУ ВИКАТ „ПЕ….Т“ И „БОКЛУК“. На практика полицаите ОТВАРЯТ ПЪТЯ НА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПОМЕТАТ ТАЗИ МАФИОТСКА ВЛАСТ. САМИТЕ ПОЛИЦАИ ВИЖДАТ КАКВО Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ ОТ СТРАНА НА ВЛАСТТА И ВЕЧЕ НЯМА КАК ДА БЪДАТ АГРЕСИВНИ КЪМ ДРУГИ БЪЛГАРИ, КОИТО ИЗЛЯЗАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗА ПРАВАТА СИ. Каква ирония! Полицията, която Бойко Методиев Борисов и Цветан Цветанов превърна в своя слугиня, е на път да ги помете! Ако устискат и хората тръгнат по улиците, с Боковата ГРУПИРОВКА е свършено!

04.11.2015 23:22:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.