• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Предстоящи събития в страната за утре, 14 ноември

Предстоящи събития в страната за утре, 14 ноември

/КРОСС/ ***

Правец.
В хотел Риу-Правец президентът Росен Плевнелиев ще изнесе лекция в рамките на Националната програма 2015/2016 - „Лидерство, организация, комуникация" на Българското училище за политика „Димитър Паница". Тема на лекцията на държавния глава е „България в контекста на предизвикателствата в Централна и Източна Европа. Политическо лидерство за развитие".

***
София.
От 9.30 ч. в Интер Експо Център, за трета поредна година, ще се състои националното състезание с роботи „Робо Лига България".

***
София.
От 9.30 ч. в хотел „Маринела"продължава втория ден от годишната конференция Образование 2015.

***
София.
От 10 ч.в Южния парк посолството на Дания в България и Ново Нордиск организира бягане с кауза: „променяме диабета", по повод Световния ден за борба с диабета.

***
София.
От 11 ч. в централата на БСП на ул. „Позитано" 20 ще се проведе заседание на Националния съвет на партията, на което ще бъде направен политически анализ и оценка на резултатите от Местни избори 2015г.

***
София.
От 11 ч.в Учебен театър на СУ „Св. Климент Охридски" @лма @лтер ще се проведе Форум BG КЛЮЧ.
***
София.
От 11 до 18 ч.в парка пред Народния театър „Иван Вазов" Национална гражданска инициатива „Правосъдие за всеки" организира „Правосъден уикенд" за решителни форми в Съдебната система".

***
София.
От 14 ч.в хотел „Маринела ", зала „Витоша" ще се проведе XXI Национален конвент на Велик Приорат България на Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим.

***
София.
От 19 ч.в Руския културно-информационен център ще се проведе концерт на учениците на Лариса Гергиева.

***
София.
Столичният куклен театър организира безплатни представления за всички деца по повод „Седмицата на бащата". Условието е децата да влизат в театъра, придружени само от своите татковци. Билетите за бащите ще са на цени от 5 и 6 лева, в зависимост от местата. Промоцията за деца и татковци е валидна и за двата салона на театъра - на ул. „Гурко" 14 и бул. „Янко Сакъзов" 19. Безплатни представления ще има на 15.11. (неделя).

***
София.
В НДК продължава вторият ден Вторият форум за културно сътрудничество между министрите на културата на страните от Централна и Източна Европа и Китай (формат 16+1).

***
Бургас.
От 15 ч. ще се проведе първия международен турнир „Мастърс - Бургас" за плувци ветерани.

***
Бургас.
Волейболистките от „Бургас 2007" ще срещнат от 16 ч.тима на „Раковски" - Димитровград .

***
Варна.
От 09.30 ч. в Морската градина във Варна ще се проведе 5-километров маратон по повод на Световния ден за борба с диабета.

***
Варна.
От 14 ч.в центъра на 5 етаж в УМБАЛ „Св. Марина" - Варна ще се състои официалното откриване на Център за иновативни терапии и авангардни технологии в диабета (ЦИТАТ-Д).

***
Велико Търново.
От 8 ч.в Корпус 3 на ВТУ ще се проведе еднодневен маратон по програмиране (хекатон) - Факултет „Математика и информатика".

***
Велико Търново.
От 11 ч.в салон на НЧ „Искра" куклен театър ВЕСЕЛ ще представи „Снежанка и седемте джуджета" (спектакъл на ДКТ-Пловдив). ¬

***
Велико Търново.
От 12.30 до 13.30 ч. пред сградата на МДТ„Константин Кисимов" ще се проведе Флашмоб с цел повишаване на информираността на обществото по отношение заболяването диабет. Ще бъдат раздадени флаери с информация за Световния ден за борба с диабета.

***
Велико Търново.
От 18 ч.на паркинга пред магазин „Практикер" ще започне протест срещу увеличението на цената на годишната винетка.

***
Велико Търново.
От 18 ч. и 20 ч.в голяма зала на Община Велико Търново в рамките на филмов фестивал за скандинавско и прибалтийско кино „Северно сияние" ще бъдат излъчени прожекции на филмите „Викът на Мунк" и „Вегас".

***
Велико Търново.
От 19 до 19.30 ч. хълмът „Царевец" ще бъде осветен в синя светлина по повод Световния диабетен ден.

***
Велико Търново.
В дворец на културата и спорта „Васил Левски'' се провежда четвъртото издание на Балканска танцова спартакиада за Купа „Търновската царица" 2015. Тя се провежда под патронажа на кмета на Велико Търново Даниел Панов.

***
Велико Търново.
От 10 ч.в салона на „Просвета" ще се проведе Общински празник „Театрално вълшебство". Организатори са Община Велико Търново, „Общински съвет на СН-2004" и Клуб на пенсионера и инвалида „Раздумка" - с. Беляковец.

***
Горна Оряховица.
От 9 ч.в спортна зала „Никола Петров" ще се проведе междуобластно първенство по баскетбол за юноши, под домакинството на БК „Локомотив" гр. Горна Оряховица.

***
Горна Оряховица.
От 9.45 часа на стадион „ Захарни заводи" ще се проведе среща на Юноши младша възраст и „Деца" между ОФК „Локомотив" гр. Горна Оряховица - ФК „Янтра" гр. Габрово.

***
Елена.
За четвърта поредна година на 14 ноември ще се проведе Празник на еленския бут.

***
Пловдив.
От 10 ч.в хотел Новотел Пловдив продължава вторият ден годишното общо отчетно-изборно събрание на Съюза на съдиите в България.

***
Разград.
В 11 ч.в стая 118 на Средношколското общежитие желаещи могат да се срещнат с 9-годишно момче от Разград, което е отличено с втора награда в националния етап на конкурса „С очите си видях бедата".

***
Русе.
От 10 ч.в конферентната зала на Регионална Библиотека „Любен Каравелов" ще се проведе международна среща по проект Language Аgainst Dropout (LAD): Език за превенция на отпадането от училище (Обучение по български език като втори език за деца в предучилищна възраст и първи клас) по програма Еразъм+на ЕС.

***
Стара Загора.
От 8 ч.пред сградата на Община Стара Загора студенти от Медицинския факултет на Тракийския университет ще измерват безплатно кръвна захар.

***
Шумен.
От 9.30 ч. Посолството на Кралство Нидерландия организира семинар на тема „Свобода на движение и работа в Кралство Нидерландия".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.