• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София.
От 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.
***
София.
От 9.00 часа Фондация „За Нашите Деца" организира международна конференция „Правата на децата са наша грижа" в хотел „Хилтън".
***
София.
От 09.00часа ще бъде отбелязана 25-та годишнина от създаването на Клиника „Ендоскопска хирургия" към Военномедицинска академия. По този повод ще бъде открита обновената операционна зала на клиниката.
***
София.
От 13.30 часа министрите на външните работи на Армения Едвард Налбандян и България Даниел Митов ще дадат съвместен брифинг в Министерството на външните работи.
***
София.
От 11.30 часа 19 състав на СГС ще гледа мярката на Александър Донов (обвинен за боя над детето на музикантката).
***
София.
От 13.00 часа състав на СГС ще произнесе присъда по делото срещу Янева и Костадинов.
***
София.
От 15.00 часа председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще се срещне с председателя на Европейския икономически и социален комитет Георгиос Дасис, който е на посещение в България.
***
Бургас.
От 18.00 часа ще бъде представен романа на Силвия Томова „Печатарят". Събитието ще се проведе в Дома на писателя.
***
Бургас.
От 18.00 часа в спортна зала "Младост" ще се проведе волейболното дерби от 10-ти кръг в националната Суперлига при мъжете между отборите на "Нефтохимик 2010" и ЦСКА
***
Благоевград.
От 18.00 часа ще бъде открита изложба „След Китай" в Градската художествена галерия.
***
Варна.
В 11.00 часа в залата на Радио Варна ще се проведе пресконференция на Домоуправителите на 17ти микрорайон кв. В.Левски във връзка с нов план и Инвестиционен Проект на жк. В.Левски 17ти микрорайон като с предвидените мероприятия се нарушава и унищожава зелената система на квартала , създават се нови улици , с което се променят съществуващи имоти и се изгражда канала на ул. Мадара като пътно платно.
***
Варна.
От 14.00 часа общинските съветници от ПП ГЕРБ-Варна организират приемни за граждани в офиса на партията на ул. „Георги Бенковски" №1.
***
Велико Търново.
От 10.30 часа в РЗИ - Велико Търново ще се проведе пресконференция по темата Туларемия.
***
Видин.
От 11.00 часа в Областна администрация, заседателна зала, ще заседава Областният консултативен съвет по туризъм. Водещата тема е представянето на област Видин в предстоящата международна туристическа борса "Ваканция и СПА Експо - 2016".
***
Кюстендил.
От 10.00 часа в заседателната зала на общината ще се проведе месечно съвещание на кметовете и кметските наместници на малките населени места в община Кюстендил.
***
Пловдив.
От 9.15 часа в 3 зала на Районният съд ще се разгледа делото срещу подсъдимите Вакрил Т. и Сузана Н. - чл. 211 от НК.
***
Пловдив.
От 14.00 часа в 3 зала на Районният съд ще се разгледа делото срещу подсъдимите Златка Б. и Ивета Д. Срещу тях са повдигнати обвинения по чл.202 ал.2 от НК.
***
Пловдив.
От 18.30 часа ще бъде открита изложба „Образ и подобие" ще бъде официално открита лично от Николай Неделчев и кмета на Пловдив - инж. Иван Тотев в Градската Художествена Галерия Пловдив.
***
Поморие.
От 8.30 часа в залата на хотел „Зевс", гр. Поморие, ще се проведе Националния конкурс за певчески канари.
***
Сопот.
От 16.00 часа на пл. „Иван Вазов" в Сопот министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще открие модернизираната ВиК мрежа на града.
***
Стара Загора.
От 9.00 часа ще се състои кръгла маса, организирана от Фондация „Деца с проблеми в развитието" в зала „Панорама", Бест Уестърн Хотел Експо.
***
Стара Загора.
От 10.00 часа в гр. Стара Загора, в кафе клуб STYLE на ул. Хаджи Димитър Асенов 142 ще се проведе кастинг за подбор на актьори за българския игрален филм „Роза Дамасцена".
***
Смолян.
В 10.00 часа в заседателната зала на Общината ще се проведе Общинска сесия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.