• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната за днес, 28 ноември

Предстоящи събития в страната за днес, 28 ноември

/КРОСС/ ***

София.
От 11 ч. Националния съвет на БСП ще проведе заседание, на което ще бъдат обсъдени актуални политически въпроси и произтичащите от тях задачи на БСП.

***
Сoфия.
От 12.15 ч. проф. Христо Пимпирев, директор на Българския антарктически институт и ръководител на българските полярни експедиции ще открие на сцената на Bulgaria Mall фотоизложбата „Антарктида - студеният юг" с автор Иглика Трифонова.

***
София.
От 12 и от 17 ч. в зала 3 на НДК ще се проведе официалната церемония по дипломиране на випуск 2015 на Международно висше бизнес училище.

***
София.
От 13 ч. пред сградата на Народното събрание ще се проведе протест срещу поскъпването на винетките.

***
София.
От 10 до 17 ч. в в Националния музей "Земята и хората" ще протече 45-та и 46-та Международна ФИФе изложба на котки, организирана от Националната федерация по фелинология.

***
Бургас.
От 8.30 ч. в спортна зала "Младост" ще се проведе международният турнир "Олимпийска слава Станчев-Гарджев".

***
Бургас.
От 12 ч. ПФСК „Черноморец" ще чества официално 50-годишен юбилей от влизането на отбора в „А" футболна група в ресторант „Булевард".

***
Бургас.
От 13 ч. от паркинга на магазин "Метро" ще тръгне автомобилно шествие срещу увеличението на цените на винетките, което ще премине по пътя за кв. „Ветрен" по АМ „Тракия".

***
Варна.
От 10.30 ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна ще се проведе тържествената промоция по дипломирането на Випуск 2015 г. на Факултета по Медицина на Медицинския университет.

***
Варна.
От 13 ч. от Катедралният храм „Свето Успение Богородично" ще започне протестно шествие срещу поскъпването на пътната такса, което ще стигне до сградата на общината.

***
Велико Търново.
От 9 ч. в ОУ „Бачо Киро" ще се проведе Общинско състезание по безопасност на движението, под надслов „Мама, татко и аз".

***
Велико Търново.
От 12 ч. на паркинга на голям търговски център в града ще започне протест срещу високите цени на винетките.

***
Видин.
От 14 ч. от гаровия площад до паметника на загиналите от 3-ти Бдински полк ще тръгне протестно шествие срещу повишаването на цените на винетките. От там протестиращите ще се отправят към път Е79 в посока град Дунавци. От 14.30 ч., за период от 2 часа, пред бензиностанцията на комплекс „ФАНТИ Г" ще бъде блокирано движението по пътя.
***
Враца.
От 13 ч. на площад „Софроний Врачански", пред сградата на областна администрация ще се проведе протест срещу повишаването на цените на винетните стикери. Недоволните шофьори ще направят автомобилно шествие из града.

***
Горна Оряховица.
От 14 ч. в спортна зала „Никола Петров" ще се проведе волейболна среща на девойки старша възраст между ВК „Импулс"-Долна Оряховица - ВК „Спартак"-Плевен.

***
Горна Оряховица/с. Писарево.
От 18 ч. в НЧ „Съгласие -1905" ще се проведат празнични прояви посветени на 110 години НЧ „Съгласие -1905".

***
Добрич.
От 13 ч. ще се проведе протест срещу поскъпването на винетните стикери. Сборният пункт е на паркинга пред Стоматологията в града.

***
Казанлък.
От 11 ч. ще започне вторият ден от Национална научна конференция „Казанлъшкият край в българската история" в Мултимедийната зала на ИМ „ Искра".

***
Монтана.
От 10 ч. на полигона на ОУ „ПБЗН", областната организация на Българския Червен кръст - Монтана ще проведе учение на своя новосформиран екип за работа при бедствия, на тема: „Оказване на помощ на пострадалите граждани след пожар във влак".

***
Пловдив.
От 10 ч. в хотел „Санкт Петербург" ще бъде открит вторият ден от срещата на Българската петролна и газова асоциация.

***
Пловдив.
От 17 ч. на официална церемония председателят на Общински съвет Пловдив Савина Петкова ще връчи посмъртно званието „Почетен гражданин на Пловдив", с което е удостоен проф. Антон Безеншек. Събитието ще се състои в зала „Съединение" на Регионален исторически музей Пловдив.

***
Русе.
От 11 ч. в Пленарна зала на Община Русе ще се проведе концерт, като част от провеждащия се Фестивал „Светът е за всички".

***
Сливен.
От 17 ч. протестно автошествие срещу увеличението на цените на винетките ще започне от паркинга на магазин „Билла" до автогарата.

***
Смолян/ с. Смилян.
От 12 ч. за тринадесета поредна година в село Смилян ще се проведе Празник на Фасула.

***
Смолян.
От 17 ч. в спортната зала в Смолян ще се проведе волейболна среща между „Родопа - Смолян и националния волейболен отбор - мъже - ветерани.

***
Шумен.
От 8 ч. ще бъде даден старт на състезателния ден в Националния есенен турнир по информатика „Джон Атанасов".

***
Шумен.
От 13 ч. на паркинга пред хипермаркет „Билла" ще бъде организирано автошествие-протест срещу поскъпването на винетките.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.