• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Запечатаха 2 заведения и един магазин в Пампорово

Запечатаха 2 заведения и един магазин в Пампорово

/КРОСС/170 проверки са направили данъчните на търговски обекти в Пампорово от началото на януари до сега. Освен наложените глоби данъчните са запечатали и три обекта в комплекса. Два от тях са били заведения за хранене, а единият е бил магазин, съобщи "Дарик". Най-често срещаните нарушения са неиздаване на касови бележки, и разлика между наличните пари в касата и отчетения оборот на касовия апарат. В кампанията участва и звеното за фискален контрол, което освен движението на рискови стоки проверява и ползването на луксозни автомобили за лични нужди. По време на кампанията данъчните използват и дистанционната връзка на всеки касов апарат със сървърите на НАП, като софтуерът автоматично посочва обекти, чиито обороти се различават значително от средните за съответния регион.

Данъчният контрол продължава денонощно в зимните курорти в цялата страна. Инспектори на НАП, съвместно с екипи от МВР извършват скрити и явни наблюдения, инвентаризации на наличните стоки и проверки за отчитане на оборотите. Те следят и движението на стоки към хотели, ресторанти и други търговски обекти. На постоянно наблюдение са подложени също борси и тържища в близост до курортите, съобщиха от офиса на НАП в Смолян.

Директорът на ГД "Национална полиция" гл. комисар Христо Терзийски, който днес беше на посещение в Смолян уточни, че разчита на по-голямо присъствие на служители на Националната агенция по приходите от София. Той гарантира, че МВР ще им съдействие при всички проверки, за да могат спокойно да извършват своите проверки.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ако е вярно, какво прави депутата от БСП Мартин Захариев при министър на ГЕРБ в оставка? А/Урежда бизнесинтересите на ВАрабаджиев в туризма Б/Договаря с Николина Ангелкова предаването на властта (нали ще бъде служебен министър)? В/ Уговаря Ангелкова да се снима за Плейбой?

22.01.2017 22:41:15

Анонимен

ЗАТОВА ЛИ МАРТИН ЗАХАРИЕВ СПЕШНО Е ХОДИЛ НА СРЕЩА ПРИ АНГЕЛКОВА? ДА СПАСЯВАТ ПАМПОРОВО И ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА? ЩОТО ЦВЕТЕЛИНА НА БОЙКО ФИНАНСИРА ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ ЗА ХОТЕЛ "МАРИНЕЛА"/КЕМПИНСКИ, А ВЕТКО Е ШЕФ И РАБОТОДАТЕЛ НА МАРТИН ЗАХАРИЕВ В НАЦ.БОРД ПОТУРИЗЪМ. ДА МУ МИСЛИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА КАКВИ КАДРИ ОТГЛЕЖДА БСП!

22.01.2017 00:14:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.