• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Британците харесват годежния пръстен на Меган повече от този на Кейт

Британците харесват годежния пръстен на Меган повече от този на Кейт

/КРОСС/ Британският принц Хари поднесе внушителен годежен пръстен на своята избраница Меган Маркъл, с която ще мине под венчило през май. Бижуто до такава степен впечатли жителите на Острова, че те го поставят на първо място сред пръстените на най-скорошните кралски годеници, пише в. "Дейли експрес". Годежният пръстен на Меган Маркъл включва три диаманта, монтирани върху златна халка.

Говори се, че бижуто е изработено по дизайн на самия принц Хари. По-големият от диамантите е от Ботсвана - страна, която принцът е посещавал нееднократно, като последния път беше придружен от г-ца Маркъл. Монтираните от двете му страни скъпоценни камъни са от личната колекция на покойната му майка принцеса Даяна. 

В допитване, осъществено от онлайн бижутерите "Уилям Мей", близо половината от участвалите 2250 британци са посочили като най-хубав годежния пръстен на Меган Маркъл.

Бижуто е предпочетеният избор както от жените, така и от мъжете, участвали в анкетата. По въпроса кой е следващият най-забележителен пръстен измежду тези на най-скорошните кралски годеници - Меган Маркъл, принцеса Юджини и Кейт Мидълтън, жителите на Острова са раздвоени. Жените са отдали предпочитанието си на годежния пръстен на Кейт Мидълтън, а мъжете - на този на принцеса Юджини.

Годежното бижу на Кейт Мидълтън - пръстен със син сапфир, заобиколен от диаманти, е от колекцията на принцеса Даяна.  Принцеса Юджини, годежът на която беше оповестен в началото на годината, получи от своя възлюбен Джак Брукбанкс пръстен, който наподобява годежното бижу на майка й Сара Фъргюсън. Годежният пръстен е с розов сапфир, заобиколен от диаманти.

Проучването показва също, че средностатистическият британец е готов да плати близо 1500 лири за годежен пръстен, с надеждата да впечатли избраницата си. Сумата обаче се оказва по-скромна от тази, която дамите очакват техните партньори да похарчат за годежно бижу.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.