• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Българи и роми в Аврен поискаха работа и справедливост на среща с Антония Първанова

Българи и роми в Аврен поискаха работа и справедливост на среща с Антония Първанова

/КРОСС/ Здрави и прави хора сме, не сме инвалиди. Искаме работа, а не да живеем със социални помощи, казаха роми, пристигнали в Аврен за среща с лидера на НДСВ д-р Антония Първанова. 

Нужна ни е справедливост - когато някой пострада, да има работеща институция, която да сигнализира и да предприеме необходимото за налагането на наказание. През годините се нагледахме на лъжи и политици, които са над закона, заявиха присъстващите.

Д-р Първанова бе придружена от хората във варненската листа за кандидат-депутати от НДСВ.

Всички присъстващи бяха единодушни, че най-спокойно са живели по времето на управлението на НДСВ. Те поискаха да се направи всичко необходимо всички в държавата да имат право на образование и кариерно развитие.

Не можем да ви обещаем повече, отколкото можем да дадем, отбеляза бизнесменът Марин Янков. Не искам да ви лъжем като всички останали, защото за нас е въпрос на чест утре, като се срещнем по улиците, да не сме гузни. Едни ще заминат в друг град, или са от друг град за малко тук, други ще напуснат държавата, аз съм патриот и искам най-после нещо да почне да се случва в тази държава.

Всеки сам трябва да реши дали една вечер да пирува с 50 лв. от продадения си глас, или да има бъдеще, отбеляза д-р Първанова.

Тя обеща да реализира политики за младите хора, „защото управляващите сега няма да управляват вечно и на тяхно място трябва да дойдат млади, обучени и научени хора, които да работят за държавата". Първанова припомни кредита от 5 хил. лв., който всеки бизнесмен можеше да получи при управлението на НДСВ, и този до 60 хил. лв. за развилите бизнеса си. Към момента само 2% не са върнали сумите, посочи тя. Това според нея е доказателство, че когато държавата стимулира бизнеса, а не го притиска, българите могат да се справят прекрасно.

В момента има партийна търговия. Всеки коментира с кого ще се коалира, кой кого ще надвие. Никой не говори за хората, какво смята да направи за народа. 14 месеца големите партии си правиха на инат и сега нищо не се е променило в поведението им. Трябва да спре това деструктивно поведение и шансът на българите да го направят е да гласуват с номер 12, категорична бе Първанова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.