• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

The Pussycat Dolls, това се казва завръщане! (Видео)

The Pussycat Dolls, това се казва завръщане! (Видео)
Никол Шерцингер и компания взривиха сцената

/КРОСС/ Пет момичета, четири песни, една сцена! Така изглеждаха нещата в събота вечер, когато The Pussycat Dolls се появиха буквално от нищото в шоуто „X-Factor“. Никол Шерцингер, Кармит Бахар, Ашли Робъртс, Джесика Сута и Кимбърли Уайт излязоха изпод сцената и това взриви публиката още преди групата да е вдигнала микрофоните.

А когато това се случи, екстазът на зрителите трудно можеше да бъде заглушен. Така беше дадено началото на събирането на The Pussycat dolls, които през април 2020 година ще започнат и своето турне във Великобритания.

Преди това обаче петте момичета зарадваха феновете си в залата на „X-Factor“. Групата беше заложила на провокативни тоалети, а Никол Шерцингер попадна в центъра на камерите не един и два пъти. Водещата изпълнителка, която се подвизава и като съдия в шоуто, даде тон за началото с песента „Buttons“.

Изпълнението беше в малко променен вариант, който ще те накара да се разтанцуваш, дори когато си седиш удобно на дивана. Разбира се, последваха огромни аплодисменти, които дадоха криле на момичетата и те започнаха с това, което правят най-добре – танците. 

В по-голямата част от представянето си, движенията бяха на преден план, докато Никол не реши да покаже защо е една от най-харесваните певици след толкова дълго време извън сцената. Изпълнителката завърши следващата песен „When I Grow Up“ на висока октава, което изпрати публиката в още по-голям екстаз.

Естествено, Шерцингер не изпусна възможността да си направи закачка и с колегата си Саймън Кауъл. Тя се обърна към него по време на песента с думите: „Внимавай какво си пожелаваш, Саймън, защото може да го получиш“.

След това дойде ред на още една позната песен – „Don't Cha“. „Искам само да знаете, че ви обичаме“, каза Никол преди изпълнението към публиката. Момичетата не спряха да танцуват и по време на този сингъл, когато на сцената се появиха пет стола, които бяха заети от групата. Тук дойде ред и на изненадата, която The Pussycat Dolls бяха приготвили за своите фенове.

Те изпълниха част от новия си сингъл „React“, който се очаква да бъде пуснат съвсем скоро. За завършек на цялостното си представяне, върху петте момичета се изсипа обилно количество вода, с което се сбъдна всяка една мъжка мечта в публиката. 

5 минути на сцената. Толкова бяха нужни на The Pussycat Dolls да покажат, че не са забравили как се прави шоу. 5 минути на сцената на „X-Factor“ и едно силно послание: The Pussycat Dolls are back!

 

&feature=emb_logo

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.