• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Боян Чуков за искането на Валери Симеонов за ракети срещу Истанбул: Политическа "Пунта Мара"!

Боян Чуков за искането на Валери Симеонов за ракети срещу Истанбул: Политическа "Пунта Мара"!

/КРОСС/"Считам, че това изказване на Валери Симеонов е неговата поредна политическа "Пунта Мара"." Това написа в профила си във Фейсбук Боян Чуков, експерт по национална сигурност и антитероризъм. По-рано пред Нова тв председателят на НФСБ поиска възстановяване на Ракетни войски и разполагане на ракети с обсег до Истанбул.

"Май е забравил, че сами унищожихме по пътя към НАТО своите ракети, танкове и самолети. Май не иска да се търси отговорност от тези, които извършиха това национално предателство. Май иска отново да теглим заем за да купуваме оръжие, че така искали "националните интереси". А кои "национални интереси" защитихме, като унищожихме българската армия и нейното въоръжение?", попита Боян Чуков в социалната мрежа.

И припомни значението на фразата "Пунта Мара":

" Пунта Мара - нещо привидно, престорено, фалшиво; имитация; такъв човек.

"Всичко се оказа Пунта Мара, ама те хората си се връзват!"

"Ти не го слушай кво ти приказва - тоя е малко "Пунта мара."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Валери Симеонов авно съвсем е изтрещял- ще връща казармата, сега пък -ракети срещу Истанбул! то бива популизъм ама чак толкоз... подкрепял съм винаги до сега на избори т. нар " Патриотичен" фронт , отсега нататък - НИКОГА!!! това са лъжепатриоти!

20.07.2016 16:27:41

Анонимен

И сега "Пунта Немара" да отговори КОГА нарязахме ракетите? Подчертайте правилния отговор: а) Докато Боян Чуков беше "верен син на Партията и нейния юмрук ДС" в качеството му на зам.-председател на основания от ченгета и доносници т.нар. Съюз за свободна инициатива на гражданите и после шеф на "Лев Корпорация" на Алексей Петров до 2006 г.; б) докато Боян Чуков беше кандидат-евродепутат от БСП по времето на тройната коалиция -2007 г.; в) Докато Чуков беше съветник и секратар по сигурността в кабинета "Станишев?! Верен отговор - г) И трите, дядо попе! Решението за нарязване на ракетите бе взето през 2001 г. с гласовете на съпартийците на Чуков, разоръжаването на армията ударно продължи и по време на тройната коалиция, на която секретарстваше Чуков. През това време Симеонов беше против и постоянно даваше чрез СКАТ гласност на противниците на тези безумия! Чуков съветничестваше и секретарстваше... Кой е Пунта Мара и Немара тогава?! http://www.segabg.com/article.php?id=206054

20.07.2016 13:58:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.